Jump to content

Moto Zajednica

Ivicaduka

Članovi
  • Broj tema i poruka

    10
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Ivicaduka

  • Rođendan 15.10.1977.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Kragujevac
  • Motocikl
    Yamaha tenere

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Ivicaduka's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Ivicaduka

    Yamaha

    Pozdrav svima, potreban mi je prekidač svetala za yamahu tenerre htz 660ccm,ako nrko zna gde bih mogao da ga kupim bio bih veoma zahvalan.
  2. Ivicaduka

    Stender

    Pozdrav svima. Imam jedno pitanje u vezi stendera za motocikle. Da li je neko pokušao da ga sam napravi i da li je imao problem sa upredanjem istog prilikom podizanja motora. Ja sam ga napravio, materjal debelozidne cevi 30×30, ali prilikom podizanja motora to ide malo teže i dolazi do toga da se sam stender upreda,moze li mi neko dati neki predlog ili savet. Hvala
  3. Pozdrav svima, pitanje nije vezano za temu ali ne bih da otvaram novu. Dakle pitanje glasi ovako. Da li je moguće namontirati vizir od x9 500ccm na x9 250ccm,odnosno da li se rupe za šrafove nalaze na istim mestima?
  4. Gde mogu da nadjem jedan nosač kofera za piaggio x9?
  5. Problem resen, zamenjena pumpa za gorivo, odmah sam ga testirao laganih 120km. Gledao sam danas jedan X9 500ccm 2003 godište, lepo očuvan i redovno servisiran, može li mi neko reći nešto više o takvom motoru, cena održavanja, potrošnja, delovi i tome slično.
  6. Satelis misliš da pumpa nije crkla već samo zabagovala pa joj treba pobuda? Ne razumem sta si hteo reći?
  7. Pozdrav svima. Vozim piaggio x9 250ccm 2001godište, pre dva dana motor mi je stao u toku vožnje i nisam mogao da ga upalim. Proverio sam svećicu suva je i baca varnicu, ali imam utisak da mi ne puni filter gorivom, interesuje me da li pupma za gorivo treba da se čuje kada se da kontakt ili pocinje da baca gorivo kada se zavergla. P. S. Motor mi je bio na dobroj rezervi i tako sam ga vozio jedno dva km do prve pumpe. Ima li neko ideju sta bi moglo da bude.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja