Jump to content

Moto Zajednica

VladimirLazar

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Zrenjanin
  • Motocikl
    Piaggio free

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

VladimirLazar's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav.Nov sam na forumu vec sam to u drugoj temi pomenuo.Imam 2 frija i desava mi se da kad upalim skut sve lepo radi,obrtaji visoki kad je hladan,i onda padnu,trazi nekad malo gasa dok se ugreje i radi kao sat,cim krenem da vozim on izgubi ler i ugasio bi se ako ne bih dozirao gas koliko toliko,i onda odjednom uredno dobijem ler i sve bude ok,cim ugasim i upalim desava se isto,i opet to proguta i bude ok.Ako neko moze da mi kaze u cemu je problem bio bih zahvalan.Sauh ujutru radi,znaci visoki obrtaji i onda padnu,miran rad motora,odziv na gas perfektan.Vakum slavina nova,karburator cist.
  2. Pozdrav za sve clanove,nov sam na forumu pa se nadam da pisem na dobrom mestu.Imam 2 frija i na jednom ima interesantan slucaj.Napon na klemama kad merim varira od 13,10,2,14,1,4 v i sve tako u krug.Na skuteru inace sve radi.Kad merim otpor omski na namotajima i kad raskacim oba dzeka i dzek sa bobine i dzek sto ima 4 zice u valjkastom dzeku vrednosti su kao sto trebaju i da budu,a cim taj valjkasti dzek spojim dobijam male otpornosti na krajevima sa 3 zice koje idu na bobimu.Ako neko moze da mi pomogne bio bih zahvalan.Regler ispravan,akumulator ispravan.Sve na skuteru radi uredno ali nesto nije uredu Pomagajte!!!
  3. Nema potrebe za kitovanjem i stavljanjem tog cilindra 80 kubika.Fri ide 80 bez problema,uz malo dorade lako se dostize i vise ko zeli ali cemu to.
  4. Imao sam i bulet a i ovaj rucne izrade.Bulet je pukao sam od sebe na varu,na samoj grani blize cilindru,a nakon toga je poceo da zvecka nenormalno.Ovaj drugi made in Leskovac je auspuh koji niti rezonira niti bilo sta,svaki ugao je isti za svaki skuter ocigledno,zvuk kao na apencu,izrada jeftina.Kupi original Leo Vince Sito Plus,Giannelli go ili nesto tako,imao sam i ove i jos uvek ih imam i vrede svaki dinar.Trenutno imam 2 frija na jednom je sito plus a na drugom giannelli go i svaka preporuka za oba zaista.
  5. Sa rolnicama 6,3 grama ima i start i krajnju.Moj fri sa rolnicama 6,3 grama ide ravno 80 po GPS u
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja