Jump to content

Moto Zajednica

nijestefan

Članovi
  • Broj tema i poruka

    11
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

nijestefan's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Pa najverovatnije je masa, posto puni akumulator kako treba i na leru i pod gasom.. Treba sve kablove dobro precesljati, al' neko strucniji. Meni nije bas poslo za rukom. Ujutru zovem ovog Ljubu, pa cemo videti.
  2. Pozdrav svima, Pomažite, gde u NS ima dobar elektricar ? Imam problem sa Suzukijem, neutral lampica mi treperi, brzinometar treperi, migavci prebrzo trepere, oscilira jacina fara kad je pod gasom i na leru.. Uz to, nekad preko neravnine, padnu mu naglo obrtaji (za oko 500) i odmah se vrate nazad i bas cimne motor i promeni zvuk. Pretpostavljam da negde gubi struju, ali nisam nasao..
  3. Jedno pocetnicko pitanje: Kako prepoznas da je skidan blok motora?
  4. Mislim da treba katadiopter. Ja nemam fabricki nosac, pa sam nabudzio katadiopter od bicikla (bez zajebancije). Radi pos'o. U AMS prosao tehnicki bez problema + aftermarket zmigavci. Al' opet, kod nas je sve relativno. Ne mora da znaci da ce svako i sve proci.
  5. Pogledacu jos prekosutra, pa se javim ako budem imao cime da se pohvalim. Stvarno je prelijep motor, nemam drugih zamjerki. Treba nesto jako sitno da se radi rezervoar, ali to moze na zimu.
  6. Pa dobro, ako je dekla budzena, moze se uzeti druga. Ali ako je blok ostecen i budzen, stvarno mi se ne isplati. Hvala na pomoci @pronto @Biker-Boy
  7. Evo mene opet sa pitanjima za Inazumu. Isao sam danas da gledam jednu: sve je manje-vise korektno osim jedne stvari. Ispod desne dekle (znaci one prednje manje dekle gdje su cilindri) je malo masno-osuseno-prljavo. Kao pomijesana prasina i ulje, tako mi djeluje. Da li to moze biti da je vrijeme za zamjenu dihtunga dekle ili je nesto ozbiljnije? Vlasnik mi kaze da je to "uljni kondens". Ostatak agregata je suv i cist.
  8. Pozdrav svima, ima li neko PDF manual za Suzuki Inazumu 750? Bio bih mu/joj vise nego zahvalan da prosledi. Ne mogu naci na internetu, da me ubijes..
  9. Uf, ovo stvarno znaci @Marko05 ! Kapiram ako sve navedeno bude ok, nema cudnog dima iz auspuha, to je to. Poslije uloziti u stitnik lanca, redovan servis i prekontrolisati ga kod majstora. Ako se ne prodaju poslije praznika
  10. Hvala @Marko05 i @milomir22 na odgovorima! Naravno, svaki savet je dobrodosao.
  11. Pozdrav svima Kao novajlija na forumu, a i u svijetu motora, iskustvo mi je nula, pa se nadam da cu naci neke odgovore ovdje. Planiram kupovinu Bandita 600N mk2 i gledam oglase vec duze vrijeme, pa su mi zapala za oko ova dva. Zna li neko nesto o njima ili bar da mi kaze neke utiske ovako iz oglasa? Suzuki GSF 600 BANDIT WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki GSF 600 BANDIT, 2001. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 63000 km, Stajićevo. Cena 2.100 € - Motori - Polovni Automobili Suzuki GSF 600 Bandit WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki GSF 600 Bandit, 2004. godište, Naked, vozilo prešlo 26000 km, Trstenik. Cena 2.200 € - Motori - Polovni Automobili Znam da se nista ne moze konkretno reci dok se motor ne pogleda uzivo, ali bar da vidim isplati li se ici da gledam motor. Ni jedan ni drugi nisu registrovani (ne voze se svaki dan), treba li zbog toga da dodatno obratim paznju na nesto?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja