Jump to content

Moto Zajednica

grunf87

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

grunf87's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Zamenih karb i utisci su: Problemi koje sam imao sa starim: Slab odziv na gas, i povremeno zagusenje prilikom dodavanja gasa su nestali. Medjutim, kad je skuter hladan i kad ga upalim, on radi par sekundi i ugasi se. Kad se zagreje,sve funkcioniše normalno. Nisam dirao šraf za smesu, sve je fabricki. Napominjem da kad se zagreje, pali normalno i ide normalno na leru radi stabilno, ne menja zvuk. Samo kad je hladan on teze pali. Neka ideja sta mogu proveriti?
  2. Pozdrav skuteraši. Pitanje: Zamenio bih karburator na mom sprint max skuteru (odradjen kit 60cc) pa me zanima kad uzmem novi i stavim ga, da li je potrebno neko štelovanje smese, ili je šraf već podešen i ne bi ga trebalo dirati?
  3. Ove dimenzije su fabricke specifikacije ali kais ne valja posto motor vrlo lose krece. Doduse PRC je kais da li je moguce da kinezi lazu sa merama?
  4. Pozdrav ekipo. Pre nekoliko dana sam zamenio dotrajalo kvacilo na mom Sprint Max 4t pa sam i pred novu sezonu naravno, hteo da zamenim kais. narucio sam 729x17x7x30. Te dimenzije sam dobio jos davno kad sam kupio skuter. Do sad sam menjao dva kaisa, i nisam imao problem, medjutim sad mi je stigao kais koji je ocigledno prekratak i koji u zadnjim polutkama stoji mnogo nisko tako da motor mnogo slabo vuce. Da li imate preporuku za duzinu i neku konkretnu marku?
  5. Pozdrav za ekipu motordzija i skuterasa. Od danas sam i ja novi clan komune, ponosni vlasnik jednog Sprint Maxa vec 12 godina.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja