Jump to content

Moto Zajednica

BoskoMiric

Članovi
  • Broj tema i poruka

    30
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu BoskoMiric

  • Rođendan 12.05.1975.

Contact Methods

  • MSN
    boskom75@hotmail.com
  • Yahoo
    boskoeaserider@yahoo.com

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Titel

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

BoskoMiric's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. pozdrav ločana

  2. na zapadu ništa novo

  3. imas li neke delove za bmw r 51 2

  4. Dugo nisam obilazijo ovu temu ,stalno neki problem itd. Vidim da si napredovao ali i dalje nisam video fotografiju magneta tako skinutog bez dela za alnaser! Što se tiče literature i ja tragam ali ništa :- ja svakako imam još jedan problem a to je nemam orginalni karburator i kutiju filtera vazduh! vidi da mi i to fotografišeš i to! Napiši i podatke sa karburatora da znam šta da tražim. hvala u nsapred!
  5. Imam neke delove verovatno i više nego sto je potrebno !
  6. Lep motor ja imam isti agregat a u enduri KL 250 , razlika je samo alnaser kod mene nema ima kurblu! samo bi te zamolio da slikaš magnet sa prednje strane i postavi sliku da vidim dali je isti a još dali je magnet u ulju ili suv? Zašto ti smeta to zuto? ono po meni nema nikakvu narocitu funkciju! a pogledaću kada se vratim kući u literaturi!
  7. Čarli kako napreduje oporavak ja ne mogu da dodjem do tebe još nekoliko nedelja, pošto sam u Moskvi na kontroli! Želim ti sve naj bolje
  8. ZIVIM DA BI BIO DEO OVOG SVETA , A VOZICU DOK BUDEM ZIV!!!!!!!!!

  9. PUNO POZDRAVA I BRZ OPORAVAK PA DA SE VIDIMO!!!!!!!
  10. Lepo ste prikupili informacije svaka cast Imao bih par pitanj u vezi susreta u hrvatskoj: 1. kada je susret u Kastelama MK SJENE??? 2.susret na HVARU???
  11. a ko moze da ode na 50% skupova ili zurci taj je sampion!!!!!!! ??? ova sezona je vise nego pretrpana !!! DALI STE SIGURNI DA NISTE JOS NEKI SKUP ZABORAVILI?????
  12. Svaka cast svim ucesnicima akcije!!!! Kao sto sam video na fotografijama akcija je vise nego uspesna, svima je bilo odlicno po ozarenim licima se moze zakljuciti!!!!! Zao mi je sto nisam bio u mogucnosti da se pridruzim !!!! :-[
  13. IZVINJAVAM SE!!!!! Posto nisam odgovorio na ovu poruku ,imao sam problema sa netom . ??? STO SE TICE ZDRASTVENOG STANJA O NO JE STABILNO !!!! oporavak tece u najbolem redu Vremenski uslovi kod nas kao u sibiru tako da bas emam osecaja po klimi da sam kod kuce. STO SE TICE GRIP MI NETREBA NI NA SLICI (BAS NIKAKAV) POSTO IMUNITETA TAKORECI I NEMAM!! Sto se tice proleca zeleo bi da se upoznamo ,pa i provozmo posto zato nismo imali do sada mogucnosti!!! Isto tako bih zeleo da se zahvalim na pruzemoj podrsci od strane kluba MDR !!!! U zdravlju i veselju da se vozimo na prolece!!!!
  14. Puno hlala na najlepsim zeljama , ujedno koristim priliku i da se zahvalim na velikoj podrsci!!!! pa boze zdravlja kada dodjes u SRBIJU IDA SE UPOZNAMO I PROVOZAMO!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja