Jump to content

Moto Zajednica

Box73

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Box73

  1. Nikako ne uspevam da odradim tehnicki na skuter sprint fantom,traze mi coc koji nemam ili coc kopiju od proizvodjaca sto je verujem tesko i preskupo.Motor je bio registrovan do 2013 g,a sada je problem izgleda.
  2. Ako mislite na potvrdu uvoznika Sprint ona je neophodna.
  3. Motor je Sprint,tehnicka knjizica sprint,jedino je model Phantom sto je nalepljeno na motoru.2011-2014je motor registrovan umesto marka Sprint kao sto jeste i postoji u katalogu,registrovan je kao marka Phantom i sada u katalogu takva marka ne postoji da bi tehnicki prosao.Mene interesuje da li teeba AMSS da se obratim i njihovoj atest sluzbi ili gde vec.Sem saobracajne nemam drugih dokumenata.
  4. Postovani,potrebna mi je pomoc.Kupio sam pre par dana skuter koji je bio registrovan do 2014 g i odjavljen je.Ima saobracajnu i kada se ocita pise marka Phantom i model lj50qt-4 ,a potvrdu sam narucio i dobio od predstavnika Sprint i napisali su onako kakobje na.ocitanoj potvrdi. Motor je Sprint ali nalepnice Phantom.Na tehnickom mi traze da umesto model Phantom stoji Sprint sto je i logicno.Kome ja da se obratim za ispravku,i kako da resim problem.Unapred hvala,Bojan.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja