Jump to content

Moto Zajednica

Drakulj012

Članovi
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Požarevac
  • Motocikl
    Gsxr 600 k2

Poslednji posetioci profila

364 profile views

Drakulj012's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

11

Reputacija u zajednici

  1. Ne bih da širim neke dezinformacije ali vidim da niko nije postavio bilo kakvu temu o momku iz Petke kod Požarevca koji je pre nedelju ili dve pao sa svog suzukija na udaljenosti od 100m od kuće. Kako su mi preneli vraćao se iz prodavnice, nije imao kacigu pao je i udario u ivičnjak gde mu je pri udarcu pukla lobanja. Bio je u komi sve do noćas, krenuo je da se oporavlja posle 2. operacije. Evo drugar mi malo pre javlja da su ga noćas 3.put operisali ali nije izdržao. Tuga, 92. godište.
  2. https://www.kurir.rs/crna-hronika/3444279/tragedija-na-auto-putu-beograd-nis-motociklista-35-izleteo-sa-kolovoza-i-poginuo Iskreno saučešće porodici, ima li neko bliže info. šta se zapravo dogodilo?
  3. @Mister Bob Svaka vam je na mestu kolega. Vidim da je hronika sve veca iz sezone u sezonu, tako da iskreno ne bih voleo da se nadjem u njoj zbog nekog dokazivanja i glupiranja, nisam nikad bio takav tip a i nemam nikakve vajde od toga.. Smatram za sebe da sam sposoban da vozim motor ali kao sto kazete polako ima vremena za sve, kako se inace kaze "strpljen-spasen".
  4. Pozdrav dragi bajkeri. Zovem se Dimitrije, dolazim iz Pozarevca, imam 19 god. Veliki sam ljubitelj motocikala jos od malena, da li prvenstveno zbog gena svog oca i dede to ne znam, ali znam da mi je srce uvek bilo puno kad god vidim i cujem motor, a tako je i danas ljubav prema dva tocka ostaje nepromenjena! Nadam se da je ovo dovoljno za prvo upoznavanje, zeleo bih jos jednom sve da vas pozdravim i nadam se da cemo se lepo druziti.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja