Jump to content

Moto Zajednica

Liberty125

Članovi
  • Broj tema i poruka

    20
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Liberty125

  1. Koliko bi para bio?Ako ne nadjem semeringe za diferencijal moracu da nadjem dobar dif u kompletu.
  2. Ipak lezajevi na radilici su dobri nemaju lufta,a ima lufta napred nazad kako sam cuo da to sme da ima lufta akcesioni luft cini mi se.Danas sam narucio prednje plocice i izvadio sam sve lezajeve iz diferencijala.Jedan zupcanik mi je los samo kad bih uspeo taj jedan da nadjem da mi proda neko.
  3. Resio sam jos jedan problem.Brezon od auspuha je bio zavaren za auspuh pa sam morao da ga isecem.
  4. Na mom liberty-u oko masine je sve lose,od diferencijala do svecice.Ali morace da se uradi sve.
  5. Probacu sutra da skinem to da vidim sta se desava,otkad sam video ovo izgubio sam svaku volju i zelju za sredjivanjem ovog motora.Hvala u svakom slucaju.
  6. Negde sam cuo da lezajevi imaju veze sa uljem,a gde stoji uljna pumpa ako znas?
  7. A jel si novu radilicu uzeo ili polovnu,ako si novu gde si kupio?
  8. To znam morace druga radilica,lezajevi,dimio je na auspuh malo,morace i klip i karike,ko zna kakvi su ventili.Ne bih ja da rastavljam to,nije isto kao 50cc 2t,necu da se igram.Koliko je tebe izasla generalna sa radilicom i sve to?
  9. Uspeo sam da ustanovim sta je problem,nazaalost su lezajevi na radilici.Nutovi na radilici su losi,ventivar samo sto nije okrenuo skroz.Da li je neko radio generalnu na liberty-u da znam otprilike koliko para da spremim?
  10. Ja imam ventil regulacije,ne verujem da je pumpa,probacu da skinem ventil.Jel znas otprilike kako on radi na koji princip da znam da l je blokirao ili ne?
  11. Mislim da ne moze tako jer on ima ulozak filtera,ne obican filter.Srafi se na dva srafa i ima poklopac preko njega.Probacu i tu varijantu, hvala na pomoci.
  12. Hvala,probacu da ga ispitam kad sklopim komplet sve,uplasio sam se da su lezajevi na radilici,ali vozio sam se dosta bas zakovao bi da nije podmazivao.
  13. Na njega sam mislio,nisam znao tacan naziv.
  14. Ispitacu zice sad,hvala u svakom slucaju,zamenicu sad ulje i filter pred sezonu i ako nadjem termo prekidac,videcemo sta ce biti.
  15. Gde mu stoji uljna pumpa?Nasao sam ovde na forumu vec je neko objavljivao,skinuo sam karter sad zbog nekog ventila sto regulise pritisak ulja kaze da on moze da blokira sad cu da probam da ga skinem da vidim sta se desava.
  16. Ja sam Nikola,iz Arandjelovca sam.Imam piaggio liberty 125 4t,rasturio sam ga komplet,farba se trenutno.Skinuo sam masinu silen blokovi da se zamene.Kad sam kupio motor vozio sam se i upalila se lampica od ulja.Ulja je bilo na max,ja sam ga vozio polako.Presao sam dosta ona i dalje sija.Ulje sam zamenio i filter,opet sija.Sta moze biti problem?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja