Jump to content

Moto Zajednica

Stefan - Miljana

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Stefan - Miljana

  1. Pozdrav svima na forumu , hitno mi je potreban fabricki nosac tablice za R6 2004 godiste , ako neko zna ili ako neko prodaje neka mi se javi ovde uli na br 0612397892 .
  2. Hvala na savetu druze resio sam problem produvao sam i ocistio Kill swich i sad je sve ok . Pozdrav
  3. Pozdrav svima na forumu . Imam problem na yamahi r6 2004 god , pre jedno 10 tak dana poceo je da me zeza u paljenju . Desava mi se da krenem da vozim i stanem i kad pokusam da opet startujem motor na prekidacu on nece da upali kao da nema struje a kad dam kontakt sve je uredu ima struje ali nece da upali na prekidacu i tako probam nekoliko puta ili iskljucim kontakt i on posle upali sasvim normalno , ovako je na motoru sve ok odrzavam ga redovno i drugi problem nemam. Hteo bih da cujem misljenja ljudi ako su imali slican problem . Hvala unapred . Pozdrav.
  4. Drugari pozdrav , hteo bih da kupim nosac tablice za yamahu r6 2004 god moze i fabricki a moze i drugi ali mi treba sa migavcima mada i migavci mogu i posebno kupiti , ako neko ima i hoce da proda neka mi se javi ovde na Forumu ili telefonom: 0612397892 , Hvala unapred , Pozdrav.
  5. Hvala lepo na informacijama .
  6. Pozdrav svima na ovom forumu. Pre svega da se prestavim i pozdravim sve clanove ovde jer sam nov u ovome i upravo sam se pridruzio forumu. Zovem se Stefan , zivim u Leskovcu imam 24 god. Hteo bi da se informisem sa iskusnim ljudima u vezi nekih stvari vezane za motor. Rec je o motoru Yamaha r6 2006 god koji sam kupio prosle sezone ali poceo sam da vozim tek Avgusta jer do tad nisam posedovao A kategoriju . Zanima me vase misljenje da li ove sezone moram opet da radim servis mislim zamena ulja i filtera , pitam zbog toga jer je motor od poslednje zamene preso samo 1400km jer sam kasno poceo da vozim prosle sezone zbog kategorije. Hvala unapred pozz.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja