Jump to content

Moto Zajednica

A.J.

Članovi
  • Broj tema i poruka

    198
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

4 Pratilaca

Contact Methods

  • Website URL
    2x4station.ru

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Moscow/Beograd
  • Interests
    BMW
  • Motocikl
    R1200GS & R1250GS

Poslednji posetioci profila

1802 profile views

A.J.'s Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

345

Reputacija u zajednici

  1. Cekam da se djunta javi pa Niko me nije nikuda uputio. neverovatno koliko ste ogorcheni da u svemu vidite zajeb, kumstvo, podvalu, prevaru, mito i korupciju. verovao ili ne ali poste standa ja sam bio kod direktora turisticke organizacije beograda da razgovaram o nekim stvarima koje olaniram za 2021. Covek me primio i rekao “imamo samo pola sata, za pola sata imam sastanak”. Nakon sto sam rekao sta planiram i pokazao materijale i pripreljen projekat covek je odlozio sastanak, dva sata proveo sa mnom i sve sto mi je bilo potrebno - informacije, kontakte, savete - dobio sam bez problema. tako je bilo i u AMSS i u drugim organizacijama. jebemu misha ako ovo nije jasno
  2. nestadose negde i onu slike od pre vikenda...
  3. Ja sam ti vec odogovrio na tvoje pitanje vise puta ali ti, ocito, imas problema ili sa vidom ili sa razumevanjem napisanog. Jos jednom i poslednji put: Niko sa strane nije organizovao, sami smo sve uradili. Pomogli su nam klijenti koji odrzavaju tehniku kod nas onim cime se inace bave u svakodnevnom zivotu - covek koji ima prodavnicu odece dao je lutke-manekene, drugi koji ima stampariju uradio je banere, treci je dovezao balvane za instalaciju. Ne razumem sta ti nije jasno i kakvu to intrigu uporno pokusavas da iskopas tamo gde je nema.
  4. Bio si nekidan, sto nisi pitao? MP3, i za nutove i za manzetne.20-30gr ti je dovoljno za sve. ako ti treba - svrati i ponesi teglu
  5. A.J.

    R1200GS ADV: Gasi se

    To sto je motor bio 5 ili 55 puta na dijagnostici nista ne znaci. Gro zhena menja tipove ko gace dok se ne udaju Ne znam kakve to "papire" mogu da ti daju u tomicu, cisto sumnjam da ce svaki korak dijagnostike da izvode na printer a i da odstampaju to je kao primanje porodjaja telefonom. Dovezi, resicemo. Dijagnostiku radimo sami, sama dijagnostika kao takva te nista kostati nece. Najavi se samo nekoliko dana ranije, posla ima preko glave...sad je 2 ujutro a ja jos nisam ni blizu kraja radnog dana. To sto nije hteo da pali u brzini ne znaci da je prekidac kvacila, ima i drugih razloga. Anyways, javi se.
  6. A.J.

    BMW filmovi i fotke

    zavisi, lepi moj, od toga da li umes da naucis ljude da razviju reflekse ili ih ucis da se bore sa instinktima (ovo drugo je road to doom). To su dve VELIKE razlike i oko toga je polomljeno mnogo kopalja i na kraju balade, pre 15ak godina, ART koncept je globalno pobedio. Zasto mnogi furaju zastarele metode obuke - I don't know
  7. A.J.

    K1200 S

    pre placanja treba nauciti slova i slagati ista u reci i citati sa razumevanjem. To veoma pomaze u zivotu.
  8. A.J.

    R1200GS ADV: Gasi se

    koliko slova i nista nije jasno. Odgovori na par pitanja i pozeljno na email. nemam vremena da visim po forumima. 1. cime je ocitavan motocikl? BMW ISTA? ako jeste, posalji mi sve sto se ocitano na service@2x4station.com 2. koji je bio razlog za menjanje prekidaca kvacila? 3. koji je bio razlog za menjanje brave? a jos bolje rezervisi 1 dan i dodji u bg da ti to sredim.
  9. a sta znaci "punjenje dok ne prelije"?
  10. A.J.

    K1200 S

    Sta je skupo ne treba da se dira, prosto ko pasulj. problema kvacila kod tog agregata nema. taj agregat i njegova prethodna generacija imaju samo 1 problem a to je dihtung izmedju kormana i sedista. Vlasnici jednostavno ne zele da slusaju o specifici tog motora i o adekvatnim merama odrzavanja nego teraju inat pa im ondak jedno po jedno crkava i na kraju BMW ne valja. oh well...
  11. A.J.

    BMW filmovi i fotke

    50kmh i 14m kocenja NA ASFALTU? kako su onda moji polaznici prosle godine na sljunku, koji ima manji koef.trenja i veci zaustavni put sa 60-70 kmh zaustavljali motocikl u kvadratu od 8met?
  12. Pa jeste policija servis posto se finansira od nasih para i poreza koje mi, kao gradjani placamo. i cela drzava je servis sa uslugu gradjana. I jedna od njihovih funkcija je i kontrola sta ima prolazi preko granice. U iole ozbiljnoj drzavi nista ne moze da presece granicu a da se valjano ne proveri. To sto niko od carinskih sluzbenika prilikom prevoza tog motocikla nije obratio paznju na nepostojeci broj i to sto niko od policijskih sluzbenika prilikom registracije uvezenog polovnog motocikla nije obratio paznju an pregledu da je broj veoma surovo ukucan i da ga uopste ne postoji u VN bazi - to je minus i njima i drzavi. Ja sam ne jedan motocikl (i ne samo motocikl) uvozio u 6 raznih drzava izmedju 1995 i 2018 i svaki put mechku sam rodio dok nisam sve provere prosao. 1998 sam u tadasnju SRJ uvozio GPZ 1100 Horizont, potrosio skoro mesec dana na sve provere i procedure, priselo mi, i ovakav aljkav odnos drzave prema svojoj granici jos nisam video.
  13. moguce jer je gledano ono sta je kucano na sasiji i niko nije iscitavao blokove. A takodje jer je moguce da niko nije PROVERAVAO to sto je na sasiji nego je samo gledao ima li ili nema i d ali se slaze sa nekim vec postojecim dokumentom. Pozovi policiju, neka dovedu vestake kriminaliste i neka pregledaju vin tehnickim sredstvima. iznenadices se rezultatima provere. Ili im trazi da provere broj koji je u DME bloku :))))
  14. Elem, ako je to beli GS 1200 sa plavim nalepnicama od GSA i nalazi se u Valjevu (ili se, barem, nalazio u Valjevu pre 2 nedelje kada sam ga ja pregledavao) onda meni nije jasno cemu ove izmisljotine oko porucivanja delova itd....pre 2 nedelje ja sam pregledavao motocikl u Valjevu, ovaj iz opisa vise. VIN koji je na sasiji je kucan naknadno i to se vidi golim okom i ja sam to coveku odmah i rekao. Svak ko zna kako BMW na motociklima kuca brojeve kojih godina odmah vidi da taj VIN nije radjen na fabrici. to je prvo. a drugo, trece i cetvrto - duga prica koja je svodi an to da po mom misljenju, ovaj motocikl nije bas.....dobar izbor.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja