Jump to content

Moto Zajednica

Milan94

Članovi
  • Broj tema i poruka

    11
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Arandjelovac
  • Motocikl
    BMW R65

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Milan94's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Resio sam da narucim auspuhe iz Louis de. Pa nek sluze koliko sluze. Da li neko od nasih radi porucivanje od njih ili da narucim direktno sa sajta? Je l ima neko neka iskustva s njima?
  2. Problem resen! Deo je izradjen u firmi Zupcanik iz Ade,kod Subotice. Ljudi koji gore rade imaju iskustva sa izradom slicnih delova za motocikle tako da su jako,jako dobro sve to uradili. Cena je bila 100e,ali zbog toga sto je izrada potrajala malo duze nego sto su prvo rekli,naplatili su 80e. Sve u svemu,ja zadovoljan. Naredna stavka je izrada auspuha,posto je orginalne nemoguce naci a i nisu nekog kvaliteta. Ako neko zna nekoga ko bi mi mogao pomoci oko auspuha,neka postavi neki kontakt, svaka pomoc je dobrodosla!
  3. Sa Sasom sam razgovarao i on mi je rekao da ga nije moguce pronaci. Sad vec razmatram da ga napravim, u Cacku kod Tankosica ili ne znam ni ja vec gde.
  4. Ni u Delti ne moze da se nabavi,kazu da se ne proizvodi vise. Ostaje da probam da napravim to.
  5. Zvao sam Radulovic u ponedeljak. Javio se jedan momak,trazio broj sasije i kataloski broj dela i kaze da je cena nesto ispod 20.000, 19.800 ako se secam dobro. Ja uzmem papir i popisem jos neke sitnice sto mi trebaju,sve sa kataloskim brojevima i pozovem danas da porucim sve to. Javlja se drugi momak,kaze ne moze da se poruci telefonom vec moram napisati mejl sa podacima. Okej. Saljem mejl sa svim podaci. Dobijam odgovor da je zupcanik nemoguce poruciti?!? Ostale delove je moguce nabaviti ali zupcanik ne. Zanima me ko koga zeza, i kako je moglo da se poruci dva dana pre kod drugog radnika a sad ne moze?
  6. Na ovom sajtu postoje tri razlicita dela. Kao sto je neko napomenuo vec, od 82 su izgleda izradjivali drugaciji zupcanik, sa malo vecim uglom u odnosu na moj. Moj bmw je 1981 godiste,tako da bi kataloski broj trebao biti 23 21 1 231 519. Ako moze nek neko proveri na sajtu, ne bih zeleo da pogresim u narudzbini
  7. Hvala momci. Pokusacu sutra u Radulovicu. Videcu sta oni kazu,da li moze da se nabavi i koliko kosta. @abarth_maniacPosalji mi kontakte u pm, ako mi zatreba da pozovem to.
  8. U BMW kod nas ili u Nemačkoj? Pitam zbog shippinga, pdva itd
  9. Pozdrav svima! Restauracija mog R65 ne teče bas po planu. Razlog? Cudan problem u menjacu. Naime, motor je pravio cudnu buku u menjacu svaki put kada bi se zatvorio gas. Juce ,u probnoj voznjici od par stotina metara na zatvaranje gasa u trećoj brzinu pri nekih 40ak kmh cujem jak udar u menjackoj kutiji. Otvorim menjac i vidi ovo sa slika. Od svih ostalih zupcanika,opruga,polugica i ostalog u kutiji ,nekim cudom nista nije osteceno. Samo ovaj deo sa slika. S' obzirom da je za ove modele jako teško naci delove,zanima me da li neko zna nekog ko zna nekog ko bi mogao ovo da izradi po uzorku? Ili ako neko ima nekim slucajem rasturen menjac od R65/R80 da lezim negde... Na prvoj slici mozete da vidite gde on stoji, opruga se sabija i on nailazi iznad nje
  10. Hvala svima na odgovorima! Gume su na tockovima! Je l Mata radi balansiranje? Ukoliko ne, pravac kod Pedje
  11. Pozdrav momci! Restauracija mog bmw r65 iz 81 godine je u zavrsnoj fazi. Jedna od stavki koja je ostala da se uradi jeste i montaza i balansiranje guma. Stare gume su skinute, felne uradjene i cekaju novu obucu. E sad, voleo bih odneti gume i felne kod nekoga ko zna posao, da ne montiram sam i eventualno ostetim felne. Takodje, u ove gume tj na ove felne se postavlja unutrasnja guma. Dimenzije su fabricke BMW, 3.25 18 I 4.00 18. Ako neko zna gde bih mogao da uradim to,neka ostavi neki kontakt. Hvala unapred!
  12. Mozda sam malo omasio temu,ali mislim da ovo moze biti slicno. Ovako, treba da preregistrujem caletov BMW R65 koji sam malo sredjivao prethondhih meseci. U saobracajnoj stoji za snagu motora 50KS. Ja imam trenutno A1 i A2 kategoriju, A2 su motori zakljucno sa 35KW dok moj BMW ispada 37KW. Da li bi me neko smarao za tih 2KW preko? Ili da li da pokusam da trazim da mi motor BMW zavedu po starijim specifikacijama BMW R65 (33KW -44KS) ? Hvala
  13. Pozdrav drugari! Zovem se Milan, iz Arandjelovca sam. Duze vreme pratim forum ali nisam bio registrovam,pa rekoh da je vreme i za to. Motore vozim od svoje seste godine, raznorazne , uglavnom malih kubikaza. Poceo sam sa automatikom pa su se onda redjali apn-i, skuteri i svakakvi 125ccm motocikli. Trenutno restauiram ocev BMW R65 i spremam se da od ove sezone krenem sa voznjom njega. U dobrom je stanju, presao svega 18.000km ali ima dosta sitnica da se sredi zbog dugog stajanja u garazi.
  14. Milan94

    Nabavka delova

    Pozdrav drugari! Da li neko zna gde bih mogao da nadjem auspuhe za BMW R65? Hvala
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja