Jump to content

Moto Zajednica

crni5653

Članovi
  • Broj tema i poruka

    105
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: crni5653

  1. Svaka cast, prelepo, fantazija pravo umetnicko delo.
  2. Upravo iz tih razloga sam i ja uzeo Kymca 50 4t, jer mi treba za 10 min. dok ja isteram auto iz dvorista zatvorim kapiju, nadjem mesto za parkiranje, pustim poruku , obavim kupovinu lubenice ili sta vec, prodje i sat vremena, a sa mopedom 15 minuta i ne cimam se toliko. I moj predlog je da se smanjie guzve, treba koristiti mopede i bicikle, bice svima lakse i brze.
  3. Moram da priznam da mi je ovaj motorcic bio u uzem izboru za uzeti, ono grad na deset minuta i tako to. Ali uvek se setim Hondica i Yamahica iz Grcke sa centrifugalnim kvacilom i klasicnim menjacem, kako to ide lepo, sad me ovakva iskustva rastuzuju ali kako je tako je.
  4. I zaboravih podrska lepsim polovinama koje voze dva tocka.
  5. Super putovanje i odlicne fotke.
  6. Odlicno putesestvije, ali oni medvedi na putu, treba smiriti srce u grudima.Super prezentacija, hvala sto si podelio sa nama.
  7. Svaka cast na 50-ticama ovoliko kilometara, respekt.
  8. Tacno tako, prelepa priroda i ne svakidasnje krivine koje dovode vozace u iskusenje, a ujedno i drukaju adrenalin. Ako ikada budem u stanju da biram ili ili isao bih ladno na vrhove Alpa.
  9. Da se i mi prijavimo sami, mozda promenimo redosled.
  10. Zao mi je pehova koje ste imali, slike su prelepe, drago mi je da si sredio masinu i srecno puno lepih i bezbriznih kilometara. Pozdrav.
  11. Ko kaze da guzva ne moze da se izbegne,ali treba dobra navigacija i poznavanje geografije malo.
  12. Citajuci u nekom casopisu putesestvije po Kucaju pozeleo sam da kupim enduro i obidjem ovu ne taknutu prirodu, to je bilo davno. Ovaj da kupio sam DR-a ali nisam uspeo da se provozam. Mozda nekom drugom prilikom. Pozdrav.
  13. Bravo, pogotovo za onaj sneg i grudvanje u junu, svaka cast dobra tura.
  14. Lepo, stvarno uzivancija.
  15. Prelepo, svaka cast na odlucnosti i volji, ovo treba i izdrzati.
  16. Svaka cast na upornosti i temeljnom radu. Mozda ce nekom pomoci, pre 20 i vise godina resim da sklopim nekog DKW-a, a medju ostalom i rezervoar, ali imao sam srece kod njih su od prohroma radjeni jos 1941.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja