Jump to content

Moto Zajednica

zokejac

Članovi
 • Broj tema i poruka

  12
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

6 Neutral

O članu zokejac

 • Rank
  U prolazu

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  sokobanja
 • Motocikl
  yamaha tdr 125

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. Imam Yamahu tdr 125 i sledeći problem ,ostajem bez struje u toku vožnje .Napon pada na 8\9V .Sve tri faze na regleru su uredu .Proverio unimetrom.

  Stator nema kratki spoj .Ne zuje faze u kontaktu sa masom .Izmedju faza zuji unimetar.

  Otpor kad podesim na  unimetru na 200 oma pokazuje na sve tri faze 0,07.?!

  Kad je regler otpojen i motor upaljen na 3000 obrtaja između faza je oko 44 V. ?! Znači ukupno omo 130 volti , ne znam da li je to ok .U toku vožnje bez promjene broja obrtaja voltmetar oscilira na 14.1 pa 12.3 pa11.1 pa opet raste voltaža, pa pada na 8/9 V  sirena se jedva čuje tad .Ugasim svetla napon malo skoči ...osetljiv je na paljenje svetla tad pada napon ne uvek ali uglavnom. 

  Hvala unapred na svakoj pomoći .

  1. zokejac

   zokejac

   Žika56 otklonio kvar .

   Testirao regler pod opterćem - regler pravio problem .

 2. Meni je doduše na autu tip u Kruševcu popravljao pod mikroskopom kompjuter i popravio što je najvažnije . A ovaj sprint nije tolik baš grozan, djevojkama se dopada....ne ide zaista nešto više od 105km/h a najveći mu je problem što firma koja ih je uvozila više ne postoji te je problem održavane i delova .
 3. Isti takav motor i meni pravi iste probleme .Povremeno nema snage ,jedan izduv vreo drugi mlak .Proverim svećicu ...ne baca iskru ,zamenim bobine. lako će da rešimo ako je do bobine međutim iskre i dalje nema što me ponukalo u razmišljanje da CDI ima bubice . Tu već pomoći nema .
 4. I ti soliraš ...svaka čast ! Dobra avantura ,dobra rezolucija kamere i mnooogo dobar hladnjak za Nikšićko !!!
 5. Jedna preporuka svima koji planiraju put- uvek auto karta uz sebe jer može da vam se desi kao meni , da punjac za mobilni (navigacija) otkaze u sred nedođije a putokazi nigde ! Otud 700 km umesto 620 .
 6. Trošila je do 5.l ne više . Putovao sam solo. Familija je čekala dole sa autom . Yamahica ima 24 ks i ide malo iznad 130 km/h ali je najsrećnija na 90 km/h .
 7. Trošila je do 5.l ne više . Putovao sam solo. Familija je čekala dole sa autom . Yamahica ima 24 ks i ide malo iznad 130 km/h ali je najsrećnija na 90 km/h .
 8. 700 km u jednom danu . Sokobanja - NeosMarmaras preko Bugarske. Vratio se pre neki dan . U pitanju je Yamaha tdr 125 . Bilo je zanimljivo . A kad pomislim na rane devedesete ,ja i žena na Tomos bt 50 do Budve ....to je bilo ludilo! I naravno u oba slučaja bez većih muka je avantura zaokružena !!!
 9. E pa motoristi , avantura nam je garantovana !!!
 10. Upravo i mene otkacili iz AMSS .Uplatio onlajn ,sad cekam novac da vrate !
 11. Hvala na lepim żeljama i na smernici !!!
 12. uzbudljivo ! Nadam se deliću tvog zadovoljstva na putu do Sitonije , ovoga leta !
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja