Jump to content

Moto Zajednica

Miodrag

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Podgorica
  • Motocikl
    xciting 250

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Miodrag's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Kad sjednes na skuter sa desne strane dodje
  2. Pozdrav svima,danas sam poveo xciting u ovlasceni servis.Na dijagnostiku je ocitao grdilo gresaka.Sve su nastelovali ali lamda sonda i grijaci lamda sonde su crkli,postavili sve novo. Svecica je bila pri kraju kako su rekli i nju su zamijenili.Sad pali iz prve :-) Hvala Satelis na uputstvu pomocu njega sam uspio da ga nastelujem da se ne gasi, ali zagrijan i dalje nije htio da pali pa sam prepustio ovlascenom servisu da pokaze znanje :-) (u svakom slucaju pivo imas kad dodjes u pg :-) ) Sad jos da mu nabacim veci vizir i skockan je :-)
  3. Covjek koji mi je prodao skuter rekao mi da je karburator i da treba samo ocistiti karburator.Povedem kod majstora covjek kaze ocistio sam karburator, motor uzmem pali bez greske.Uzmem da vozim duze pocne da zeza. Skinem poklopac okacim sliku saznam da je ubrizgavanje. Znaci sad ponovo lemilica vraci diodu da lampica radi :-( Pa onda ovo stelovanje ako uspijem
  4. Neki cudan problem! Juce u voznji izgasi mi se motor,nisam mogao da upalim xciting, verglao sam dok nisam ispraznio akumulator.Prespojim na auto i nekako posle 20 min upali .Dovucem se do kuce , parkiram probam i opet nece da upali.Skinem akumulator ponesem da se napuni, danas ga montiram i na pola kljuca upali.Ostavim ga da radi u mjestu rekoh da izmjerim napon, 13 v kad ugasim svjetla 13.4 v.Znaci puni nije akumulator prazan. Ugasim ga izmjerim 12.45 v. Motor postigao temperaturu. Rekoh da probam da ga upalim dok je vruc, opet problem samo vergla. E sad interesuje me sta moze biti pa hladan uvjek pali a vruc nece.Evo slike ispod sjedista jer sam skidao filter vazduha da vidim jel prljav, bio je cist.
  5. Posto sam kupio Xciting 250 u zimskom periodu nisam imao prilike da ga duze vozim do juce.Promijenio sam mu ulje i antifriz,polako ga spremam za sezonu.Juce je bilo lijepo vrijeme pa provozah xciting 250 i posle 20 km ugasio sam ga da napravim pauzu 5 min.Kad sam krenuo da upalim nisam mogao,samo vergla.Sacekah malo pa ga prevarih tako sto sam okrenuo gas za mozda pola centa.Motor vuce dobro ne pravi prekide samo se odjednom ugasi u voznji posle 10-tak kilometara.Ponekad osjetim kad dam jaci gas na semafor kao da nema snage,cim smanjim gas odmah povuce.Poslije tih simptoma obicno se ugasi.Eto to sam zapazio. Karburator je ciscen.Hladan pali iz prve i na nizim temperaturama. Ako se nekom desavalo neka se javi svaka pomoc dobrodosla :-)
  6. Imam problem, xciting 250 (karburator verzija) display-om na instrumental tabli, kupio sam polovnu tablu izgleda da je od modela sa direktnim ubzanjem jer mi gori lampica "CELP" a sve drugo radi odlicno.Jel neko imao slican problem i kako ga je rijesio?
  7. Jel neko radio naljepnicu za bravu izrebane su mi slicice na xciting 250,ako jeste moze li mi poslati na pm sliku da bih uradio naljepnicu.U ovlasceni servis ide sa komlet gornjim dijelom brave a cijena boli glava
  8. Pozdrav svima, postao sam vlasnik xciting 250 scutera, trenutno je u dolasku pa cu slike okaciti kad stigne. Kupio sam ga sa jednim problemom. Na tabli ne radi display pola brojeva se vidi a pola ne, tek kada se zagrije pocne da se vidi ali slabije. Zanima me jel neko mijenjao taj display, i ako jeste gdje ga je narucio?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja