Jump to content

Moto Zajednica

shone1

Članovi
  • Broj tema i poruka

    24
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: shone1

  1. Ovaj je tri puta skuplji od VINI. Jel se isplati dati toliko više?
  2. Nemam sreće, niko nema na stanju ovaj VINI od 47mm. Izgleda cu morati da malo sacekam
  3. Hvala svima. Uzeću onda ovaj VINI od 47mm.
  4. Najbolje da ništa nepišes kad već nemožes uopste da doprineseš temi
  5. Znam. Uzeo bi i ja 125 da mi nije cimanje da polažem. A 2021 cu vratiti prsten na varijator pa skinem posle tehničkog... Ili nešto slicno
  6. Ako stavim ovaj od 47mm da menjam i glavu, klackalice i uljanu pumpu?
  7. Deluje ok motor al već imam agilitija tako da novog ne kupujem.
  8. Meni ovo deluje kao isti kit na slikama?
  9. Valja li ovaj kit? Nadam se da sme da se postavi link sa kp Motocikli | Oprema i delovi : Kit na 80cc Kymco Agility kvalitet 24.06.2019 - ID 30194060 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM imam i jeftiniju varijantu. Ostale oglase mozete pogledati u gornjem ...
  10. Koliko može da košta taj kvalitetniji? Napominjem da mi netreba da ide neznam koliko brzo, voleo bih samo da lakše ubrzava do tih recimo 65kmh
  11. I meni je 65 dosta ali bih želeo da ih navuče malo brže i lakše. Pitanja ostaju ista...
  12. Da li ima smisla ugraditi neki kit u kymca agility 50cca 4t? Da li mu smanjujem radni vek bespotrebno sa kitom? Jedan majstor mi rece da on preporučuje i ugradjuje klipove od 44mm u agilitija i da tad mnogo bolje vuče a troši isto a drugi kaže da ne zna dali njegova radilica može da istrpi kitovanje. Ako neko zna sta konkretno je najbolje ugraditi želeo bih da cujem. Svaka pomoć je dobrodošla.
  13. Pozdrav. Jel moze neko da mi preporuci majstora za Kymco Agility 4t 50cca u Novom Sadu?
  14. Navodno je dve godine kod njega. Ne znam kako zna, prenosim šta je rekao. Nema knjižicu. Svakako mi je plan da promenim sve te potrošne delove i materijale jer mi deluje da mu treba malo više pažnje nego što ju je do sad dobijao a cilj mi je da me služi što duže. Šta da uzmem, 10W-40 ili 15W-40? Čitam da neki preporučuju 15 tj da valjda po specifikaciji proizvođača treba 15? Koje ulje za menjač?
  15. Pozdrav drugari. Da ne bih otvarao novu temu odlučio sam da iskoristim ovu već postojeću, nadam se da mi niko neće zameriti. Kupio sam Kymco Agility 2015 4T sa navodnih 5 hiljada na satu, momak koji ga je prodao mi je rekao da moram da sipam ulje, zamenim filtere, tj njegovim rečima "ništa nisam uradio"... Elem pošto mi je to prvi motor a ja se ne razumem u tematiku, molio bih nekoga da mi onako ko detetu nacrta šta da odem da kupim i da odnesem majstoru da on zameni. Vidim da je već o tome pisano ovde ali spominjete više opcija za ulje npr a ja ne znam koju da uzmem. Zeleo bih da mu sve potrošno zamenim i da pružim novom članu porodice dom kakav zaslužuje Svaka pomoć je dobrodošla.
  16. U dilemi sam oko izbora kacige. Zeleo bih da bude full face, po mogucstvu da ima suncane naocare i da je poprilicno sigurna na sharpovom testu.. Za MT sam video da ih hvale ali Thunder 3 nema ni jedan u mojoj velicini i zbog toga ga nisam kupio. Ova Lazer Bayamo ima u mojoj velicini i vidim da i ona ima 4 zvezdice ali ne znam kako se pokazala? Takodje ukoliko neko ima neki bolji predlog od ova dva do 100e saslusacu... Gledao sam i na louisu al ne znam dali i sta valja do 100e... Svaka pomoc je dobrodosla.
  17. Ići ću vrv da pogledam tu apriliu sr 50 ditech pa cu videti kakva je i dali mi je mala. Mada se ne razumem bas najbolje... 2002 godište, navodno prešla 15 hiljada, očuvana sa spolja iznutra ne znam, nije budzena, ima potvrdu da ne prelazi 45, žute table, nove rolnice od 5.5... Jel realna cena 500e? Ili bi bilo realnije da spusti još malo? Daje i kutiju za kacigu uz nju. Ako neko prodaje neki skuter ili zna nekoga ko prodaje a iz Novog Sada i okoline je, javite.
  18. Trenutno sam zainteresovan za neku apriliu sr 50 ditech, ona spada u manje takođe jel?
  19. Hvala na savetima. Potraga je u toku
  20. Gde jos vredi traziti motor, osim polovnih automobila i kp?
  21. Hvala na savetima! Za sada ne planiram da kupujem nista jace od 50, ali u buducnosti ko zna nista nije iskljuceno. Pezo izgleda nema poente kupovati... Fokusiracu se na Kymca i na italijane i ostale bolje skutere pa ce se nadam se pojaviti nesto.
  22. Ne mogu da vozim nista jace zbog dozvole a i za prvi motor ne bih voleo nesto previse jako i brzo... Istrpeo bih da budem smesan neko vreme pa mozda posle i polozim i uzmem nesto vece.
  23. Pozdrav svima. Procitao sam dosta tema na ovu tematiku ali sam odlucio da i ja napravim svoju u nadi da cu resiti neke dileme koje i dalje imam. Iz Novog Sada sam, planiram da ispunim svoj decacki san i da kupim skuter za sledecu sezonu. Prvenstveno mi treba da bi me prevezao do posla i sa posla do kuce ali cu ga voziti gde god stignem i gde mi gepek od auta ne treba. Zeleo bih da kupim nesto pouzdano i dobro od 50cc (jer imam staru dozvolu za B katergoriju) a svo znanje koje imam o toj tematici sam stekao u proteklih nedelju dana citajuci forum. Visok sam 190cm a tezak oko 95kg sa tendencijom opadanja xD Gledam oglase vec par dana, nasao sam jednog Peugeota Vivacity 2006 godiste za 500e koji mi deluje interesantno jer je ocuvan, lepo izgleda i nije kinez, al sam onda procitao da ni Peugeot nije kao sto je nekad bio mada mi je jedan clan foruma rekao da je konkretan taj motor napravljen dok je Peugeot jos bio dobar. Ali ponovo ne znam kakvo je stanje sa delovima ako im je proizvodnja prebacena u kinu. Gledao sam i Kymco koji dosta preporucujete ali nisam nasao ni jedan koji mi je interesantan a da je do 500e koliko planiram da platim. U svakom slucaju svaka pomoc je dobrodosla!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja