Jump to content

Moto Zajednica

ceda92

Članovi
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: ceda92

  1. Bolje vas sve nasao!!! Razmisljao sam o obe stvari u isto vreme iz razloga sto se dobar motoric trazi dugo, nema ga na svakom cosku, ali mozda je bolje poloziti pa isprobati
  2. ceda92

    Klasa 500

    Ja nemam dilemu oko konjaze i klase, zelim da mogu lagano da se vozikam, da sedim prijatno. U pocetku sam razmisljao da li neki od 250 da kupim i gledam, pa sam ipak rekao sebi bolje 500, neka se nadje koji konjic u rezervi. Zelim laganu i prijatnu voznju svaki dan. Meni su sva 3 lepa, volim taj stari izgled(volim i novi). Kada sam bio klinac mnogo mi se svidjao cb750, taj motor cu morati jednom da kupim, ali bih sada radje nesto mirnije
  3. ceda92

    Klasa 500

    Drage kolege. Interesuju me motori gs500, er5, cb500. Citajuci tekstove na forumu ovo su motori koji me zanimaju, jer zelim motor da vecu km predje po gradu, ali da nemam frke ni za neke izlete od nekoliko stotina km. Moj je budzet do nekih 1500evropskih, pa ako znate neki motor za preporuku? Vec sam u drugoj temi rekao da jos uvek nemam dozvolu, da li da prvo polozim ili mogu da jurim polako motoric?
  4. Bolje Vas nasao. dolazim iz Beograda. mozda bolje ovde odmah da iznesem problematiku. Duze vreme zelim da kupim sebi motoric i celo sam leto radio i studirao, pa sam skupio lovu neku manju, ali za pocetak valjda dovoljno. Imam nedoumicu, posto nemam polozeno za motor, da li da pocinjem sa polaganjem sada i ako je zima ili da cekam prolece sto se meni bas i ne ceka, ali sta vi mislite o tome?
  5. Pozdrav ljudi ja sam Ceda. Dugo vec gledam ovaj furum i citam zanimljive stvari. Nadam se lepom druzenju i korisnim savetima, jer planiram da udjem u svet motocikala ne samo preko foruma nego i da sebi priustim jedan motoric, ali o tome svemu u nekim od tema. Pozdrav jos jednom!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja