Jump to content

Moto Zajednica

2tvs4t

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

2tvs4t's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. 2tvs4t

    pomoc oko motora

    Hvala na odgovorima,razmisljao sam par dana i odlucio da skupim jos para pa da onda pricamo...Plus me zanima kakva je ponuda moto opreme u solunu i ako nadjem nesto dobro to cu prvo da uzmem posto uskoro idem.
  2. 2tvs4t

    pomoc oko motora

    Imam vremena i strpljenja da cekam i gledam danas sam pogledao malo oglase.Ne znam sta da mislim o ovoj https://www.polovniautomobili.com/motori/12800259/cagiva-mito s obzirom da mi ostaje 200e koje bih mogu odmah da ulozim u nju.Sta mislite da li se isplati otici pogledati posto necu da se zalecem imam celu zimu?
  3. 2tvs4t

    pomoc oko motora

    Pozdrav svima,imam 16 godina trebala bi mi pomoc oko prvog motora(do sada sam samo vozio skutere) ogranicen sam sa godinama i budzetom.Kada odbijem pare koje mi idu na opremu ostaje mi 850e.Zeleo bih da cujem vasa misljenja o hondi nsr125,cagiva mito,aprilia rs125,potrosnja cene delova i popravki (posto sam i tu ogranicen)koj bi najvise odgovarao mojoj gradji (visina 188cm tezina 80)i vasa iskustva sa tim motorima? 
  4. Pozdrav svima,imam 16 godina trebala bi mi pomoc oko prvog motora(do sada sam samo vozio skutere) ogranicen sam sa godinama i budzetom.Kada odbijem pare koje mi idu na opremu ostaje mi 850e.Zeleo bih da cujem vasa misljenja o hondi nsr125,cagiva mito,aprilia rs125,potrosnja cene delova i popravki (posto sam i tu ogranicen)koj bi najvise odgovarao mojoj gradji (visina 188cm tezina 80)i vasa iskustva sa tim motorima?
  5. Pozdrav svima,imam 16 godina trebala bi mi pomoc oko prvog motora(do sada sam samo vozio skutere) ogranicen sam sa godinama i budzetom.Kada odbijem pare koje mi idu na opremu ostaje mi 850e.Zeleo bih da cujem vasa misljenja o hondi nsr125,cagiva mito,aprilia rs125,potrosnja cene delova i popravki (posto sam i tu ogranicen)koj bi najvise odgovarao mojoj gradji (visina 188cm tezina 80)i vasa iskustva sa tim motorima?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja