Jump to content

Moto Zajednica

Gilgamesh

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Gilgamesh's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. M Moguce je ,to se meni desilo.. Nikakav znak upozorenja nije imao.. zato sam i bio zbunjen.. postoji oznaka za ukljucenu blokadu ali nije bila ukljucena...
  2. Postovanje brate,proverio sam prekidac za blokadu diferencijala i ukljucivanje 4x4. Tu je bio problem jer je korozija napravila kratak spoj i prijavljivala je kompijuteru da je upaljena blokada diferencija i imao je blokadu do 30 km/h .. rasklopio i ocistio mako koroziju.. motor perfektno radi.. HVALA SVIMA KOJI SU ORATILI PAZNJU NA MOJ PROBLEM I KOJI SU ODVOJILI VREMENA ... PROBLEM RESEN
  3. Pa u tome je problem sto ovde nema ko da mi prikaci na neku dijagnostiku, a drugi problem je zato sto ne prijavljuje bas nikakvu gresku na kompijuteru od motora.. pa sam zato postavio post ovde mozda je neko imao iskustva ..
  4. A ovo je kada je izbacen iz brzine..normalno sve C02B5726-C341-46F0-B029-1FC40F21D3D3.MOV
  5. Evo kako to izgleda tokom voznje... 9CFDA320-4566-4587-B304-CE7223115EBA.MOV
  6. Ajnspric je, diznu sam ocistio.. pumpa za gorivo radi.. ne znam gde vise da trazim problem...
  7. Menjao sam mu svecicu i kablove ,ocistio diznu ostalo je sve u redu.. sa majstor koji mi odrzava motor kaze da je sve u redu kada pregleda motor.. ali ovako kad vozim ima problem..
  8. Postovanje, novi sam na ovom forumu.. pre svega zeleo bih da pozdravim sve vas koji ste ovde na ovom forumu.. e sada ja imam problem sa qvadom Cforce 550 kubika 2015 godina.. motor pali sve normalno, kada je na leru normalno radi i prima obrtaje normalno do maksimum obrataja ali problem je kada je u D- u brzini i kada dam gas ide normalno do 29km/h posle toga isto kao da mu se oduzme gas i pocne da trokira pri tome nastavlja da ide 29-32km/h..ne moze preko te brzine.. dok ide tom brzinom auspuh puca i motor cima..
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja