Jump to content

Moto Zajednica

Ernad

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Ernad's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Znaci oko 99 % do karburatora? Razumijem ja sto nije startan to je lamela ko i inace u svemu(auto,motor itd), ali mene interesuje sto ga guši nešto i kroz par minuta turiranja on pročepi i ne mozes ga zaustavit to vuče na karburator majstor kaze ocistio sad jedino da kupim nov karburator pa vidit kako sta..
  2. Poz svima, kupio sam nedavno mini bike i imam problem. Neće gasa dodam gas ali ne ide ono hoce i nece, a poslije nekog vremena pročepi i doda sam sebi pun gas ne mozes ga zaustavit. Vozio sam majstoru očistio je karburator, kaze da mu je lamela pri kraju. Pa sad bi pito nekog iskusnog da vidim odakle da krenem tj sta da prvo zamijenim, da li gubi kompresiju mislim karike su mozda dotrajale ili je do lamele pa ga gusi nece da krene ili je karburator strado dzaba sto ga je očistio?
  3. Dobar dan svima imam problem sa paljenjem skutera keeway fact 150. Ujutru kad sam ga htio upalit malo je zaverglo tj zaskripalo nesto i upali otiso do jerana da probam upalit nece samo šušti evo video https://youtu.be/9xg4rsHhhj0 A prije tog kad je hladan kad zaverglam nesto kao udari u alneseru jednom il dva puta pa upali poz
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja