Jump to content

Moto Zajednica

tifoso

Članovi
 • Broj tema i poruka

  9
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

0 Neutral

O članu tifoso

 • Rank
  U prolazu

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. tifoso

  HONDA CB 500

  Верујем да би, и ми смо се згранули кад смо га дотерали и скинули седиште колико је то фушерски одрађено. Наравно да не заслужује, зато и хоћу пошто пото да вратим то у нормалу. Пази та опција ми је баш на памети, само ми је проблем како да нађемо “модел” по коме би човек направио тај део идентично, не знам како бих то извео...
 2. tifoso

  HONDA CB 500

  Ништа од тога, нема. Ево фотке шта је конкретно у питању, овде је сечено и варено да би се направио кафе рејсер, па је циљ да се врати стари рам како је и био у оригиналу, ако неко има још коју идеју сем набављања рама(што ће изгледа тешко ићи) добро дошло је.
 3. tifoso

  HONDA CB 500

  Недовољно сам описао, моја грешка! Хвала на савету пријатељу, сад ћу да контактирам.
 4. tifoso

  HONDA CB 500

  Ма не бре мотор је у одличном стању, само желим да му вратим старо седиште због корпе, јер је сад као кафе рејсер. Имам пластику његову оригиналну што се види на слици, имам и седиште такође, штопаљку и све, само ми треба рам за тај део да не би буџио нешто одокативно.
 5. tifoso

  HONDA CB 500

  Поздрав друштво, хоћу да га вратим на фабричка подешавања па ме занима да ли неко има или зна где бих могао да набавим рам да се то све лепо препакује? Или ако има идеју за неку другу опцију све је добро дошло. Фотка у прилогу, хвала унапред!
 6. tifoso

  RAM ZA CB 500(1997)

  Потребан рам, пожељно без папира, фотографија у прилогу.
 7. tifoso

  Serviseri za motore

  Поздрав друштво! Неки ваљан сервис у Новом Бечеју или околини, нпр Петровграду(зрењанину)?
 8. tifoso

  Suzuki GS 500 ('89-'00, '01+, '04+ F) - svasta ponesto o njemu

  Друштво хвала свима пуно, додатно сте ме осоколили при одлуци! Надам се овијех дана да ћу се похвалити машином.
 9. tifoso

  Suzuki GS 500 ('89-'00, '01+, '04+ F) - svasta ponesto o njemu

  Поздрав! Прелистао сам ову, као и још неке теме везане за наведени модел, међутим нисам посебно наишао на оно што ме највише занима, а то је колико је GS500E 2002 годиште захвалан за дужа путовања? Удобност, положај возача и остали параметри који на то утичу. Хвала унапред!
 10. tifoso

  Stujni udar

  У питању је Кимко Бет Вин 50. Нормално упали, вози се и након пар минута деси ми се да када притиснем кочницу као да ме мало дрмне струја и одмах потом као да исцрпи струју и угаси се. Након минут поново може да се упали и убрзо се опет деси исто и тако у круг. Вреди напоменути, пало ми на памет да отворим део из прилога, да бих видео да је фактички натопљен уљем што се десило након што сам пар дана раније сипавши уље прелио и нисам ни приметио да је натопио тај део, убрзо након тога је све кренуло да се дешава, тако да претпостављам да је повезано са тим. Претпостављам да је то такозвани CDI, тако ми делује, а и читао сам на форуму да је то повезано са проблемима са струјом. Има ли неко идеју да ли наведени проблем може бити до тога и шта радити? Поздрав!
 11. Поштовање другари и боље вас нашао на форуму! Имам следећи проблем, возим 2004 годиште двотактни Кимко Бет Вин 50 уз Малоси кит 70 кубика. Јуче купим акумулатор јер је умро и заменим ја то истим кад оно неће да упали. Ни на електрично паљење ни на курблу још мање, вергла, али никако да упали. Заменим ја данас и свећицу, е сад то да нагласим можда има везе, контактирао сам пар овлашћених и сви ми кажу да за њега иде NGK 8HSA, купим ја данас NGK BR8HSA, то наглашавам јер ми је речено у радњи да за њега иде искључиво та, да бих после сазнао да постоји уместо тог префикса BR и других, тако да можда постоји опција да сам наместио погрешну свећицу, не знам да ли то може да има икакве везе са мојим проблемом, ви ћете ми рећи. Након мењања свећице ништа се није променило проблем идентичан. Вергла и са времена на време из ауспуха као да избије детонација паре. Е сад још једна ствар, загледао сам и неко бело ребрасто црево које води до дела уоквиреног на слици(нов сам у свету скутера па не знам називе) је малтене тотално поцепано, једва се држи крај за крај на половини и зјапи отворено, па ми је пало на памет да можда нема добар довод до тог дела па је у томе ствар, постоји ли и та могућност? У суштини то је све што имам да наведем. Ако треба још нешто написаћу. Проблем ми је што немам мајстора у околини који би могао то да прегледа и установи, а немам како да га дотерам до сервиса, зато овде тражим сламку спаса. Срдачан поздрав свима!
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja