Jump to content

Moto Zajednica

tifoso

Članovi
 • Broj tema i poruka

  15
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

0 Neutral

O članu tifoso

 • Rank
  U prolazu

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. Колико сам упознат са правилима форума није дозвољено качење линкова ка огласима, нека ме неко исправи ако грешим. Имаш ПП.
 2. Друштво има ли неко искуства са Wanshile коферима? Нашао сам овај од 50л, релативно је јефтин, а оно мало што сам успео да избунарим о њима је да су кинези, али су искуства углавном позитивна за разлику од нпр M-Case.
 3. Послушао Жарета, преузета нова. Може да се брише тема.
 4. Поздрав, нисам сигуран да је одговарајући подфорум, па нека администратор пребаци ако није. Мало пре код Вуковог споменика, мало испред раскрснице код кафића Трамвај кад се иде ка Богословији ми отпала таблица са мотора, уочим после пар метара и станем међутим нема је ни на мапи, вртео се пола сата у круг и ништа...Ако неко случајно нађе нека се јави у приватној поруци. Или да одмах идем да пријављујем, која је процедура шта ми је чинити? Хвала унапред!
 5. tifoso

  HONDA CB 500

  Хвала на савету, јако користан, ако има ко наведени примерак и мало слободног времена и добре воље благодарим.
 6. tifoso

  HONDA CB 500

  Друштво на конто приче са претходне стране, никако не успевам у потрази да нађем реп, па чак ни цео рам за ЦБ, а ни лично некога ко вози па да направимо на основу узорка. Да нема нека добра душа из Београда која вози ЦБ(1997 годиште) да одвоји пар сати да налети до радионице да направимо контуре репа на основу којих би направили исти? Хвала унапред!
 7. tifoso

  HONDA CB 500

  Верујем да би, и ми смо се згранули кад смо га дотерали и скинули седиште колико је то фушерски одрађено. Наравно да не заслужује, зато и хоћу пошто пото да вратим то у нормалу. Пази та опција ми је баш на памети, само ми је проблем како да нађемо “модел” по коме би човек направио тај део идентично, не знам како бих то извео...
 8. tifoso

  HONDA CB 500

  Ништа од тога, нема. Ево фотке шта је конкретно у питању, овде је сечено и варено да би се направио кафе рејсер, па је циљ да се врати стари рам како је и био у оригиналу, ако неко има још коју идеју сем набављања рама(што ће изгледа тешко ићи) добро дошло је.
 9. tifoso

  HONDA CB 500

  Недовољно сам описао, моја грешка! Хвала на савету пријатељу, сад ћу да контактирам.
 10. tifoso

  HONDA CB 500

  Ма не бре мотор је у одличном стању, само желим да му вратим старо седиште због корпе, јер је сад као кафе рејсер. Имам пластику његову оригиналну што се види на слици, имам и седиште такође, штопаљку и све, само ми треба рам за тај део да не би буџио нешто одокативно.
 11. tifoso

  HONDA CB 500

  Поздрав друштво, хоћу да га вратим на фабричка подешавања па ме занима да ли неко има или зна где бих могао да набавим рам да се то све лепо препакује? Или ако има идеју за неку другу опцију све је добро дошло. Фотка у прилогу, хвала унапред!
 12. Потребан рам, пожељно без папира, фотографија у прилогу.
 13. Поздрав друштво! Неки ваљан сервис у Новом Бечеју или околини, нпр Петровграду(зрењанину)?
 14. Друштво хвала свима пуно, додатно сте ме осоколили при одлуци! Надам се овијех дана да ћу се похвалити машином.
 15. Поздрав! Прелистао сам ову, као и још неке теме везане за наведени модел, међутим нисам посебно наишао на оно што ме највише занима, а то је колико је GS500E 2002 годиште захвалан за дужа путовања? Удобност, положај возача и остали параметри који на то утичу. Хвала унапред!
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja