Jump to content

Moto Zajednica

qwerty12345

Članovi
  • Broj tema i poruka

    270
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu qwerty12345

  • Rođendan 04.08.1982.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Sprint Challenger

Poslednji posetioci profila

1098 profile views

qwerty12345's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

64

Reputacija u zajednici

  1. Ovakav je ovaj koji imam. Malo kriv. Ako ti odgovara, šaljem ti.
  2. Imam. Malo je savijena od pada, ali je OK. Ako hočeš poslaću ti je đabe.
  3. Ista je elektronika, regler, cdi, bobine. Challenger je skoro potpuno kopija Viraga osim limarije.
  4. Imao sam udes pa prodajem Sprint Challenger u delove. Imam uglavnom sve osim prednje viljuške i nekih sitnica. Rezervoar 3000 Pumpa goriva 1000 Sedište 2500 Naslon za suvozača 1500 Karburator 3000 CDI 2000 Bobine obe za 2000 Regler 2000 Točak prednji sa gumom Dunlop Scootsmart, guma prešla 500km, sa prednjim delom sam imao udes, točak i guma deluju ispravno, ipak zbog potencijalnog rizika neka kupac dobro proveri 5000 Točak zadnji sa gumom Dunlop Scootsmart, guma prešla 500km 8000 Agregat 250cc kopija Viraga, potpuno ispravan, star manje od 3 godine, malo je menjač raskliman, ali se lako sredi 8000 Zadnja kočnica 2000 Brava - 2000 Maske - malo su skraćene obe 2000 Zadnji amortizeri oba 4000 Možda sam nešto zaboravio, ako nekom nešto treba slobodno neka pita. Šaljem brzom poštom. Moguće je lično preuzimanje u Beogradu. Pozdrav.
  5. Napisao si da ti je bitno da je motor sa menjačem u auto školi. Veruj mi, nebitno je, upravljanje menjačem se nauči za jedan dan. Tako da nemoj da juriš motor sa menjačem pri izboru auto škole. Definitivno idi na A2. Razlika je par časova a velika je razlika u izboru motora. Čak i ako ne budeš polagao posle za punu A kategoriju ostaje ti izbor motora do 35kw i 600-700 kubika.
  6. Ima na Aliju. LMoDri Motorcycle Rear Foot Hydraulic Brake Pump For Suzuki Kawasaki Honda Yamaha Refit Rear Brake Master Cylinder Pump|brake pump|hydraulic brake pumprear brake master cylinder - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
  7. Deluje mi kao akumulator. Ako radi posle malo vožnje, znači da se napunio akumulator.
  8. Probaj da napraviš auspuh koji je oblikom i bojom isti kao originalni ili da kupiš novi.
  9. Da nisu možda bobine? Ili svečice? Mada ako si stavio nov cdi i bobine i svečice su ispravni onda je verovatno problem u nekim spojevima. Nešto nije dobro pričvrščeno i gubi kontakt.
  10. Ima razlike. Što su veće cifre u nazivu gradacije ulja to je ulje pogodnije za više temperature i obrnuto.
  11. Verovatno svečica, bobina ili cdi. Cdi daje impuls bobini da opali svečicu. Ako jedan cilindar ne radi a drugi radi onda je problem u liniji struje cdi - bobina - svečica. Ili je možda lakša opcija, neki kablovi nisu dobro spojeni i gube kontakt.
  12. Verovatno imaš slavinu sa prekidačem koji ima rezervu. Tebi ako sa litrom se ugasi onda je prekidač postavljen na normalno gorivo. Ako okreneš prekidač na slavini onda će da troši i taj litar.
  13. Zanima me koja prodavnica moto opreme u Beogradu ima u ponudi veliki izbor delova za motor. Mislim na delove - karburator, pumpa za gorivo, klipovi, regleri... Na internetu gledam online izloge ali to su uglavnom gume, ulja i filteri i oprema za vozaće. Takođe me zanima da delove imaju na stanju i da nema potrebe da čekam da se naruči.
  14. Pitanje je generalno za sve motocikle. Inaće u pitanju je Sprint Challenger.
  15. qwerty12345

    Senzori

    Zanima me koji sve senzori postoje na motociklu. Znam za pikap senzor, ali me zanima koji još postoje.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja