Jump to content

Moto Zajednica

Kornjaca

Članovi
  • Broj tema i poruka

    62
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Kornjaca

  1. Вероватно се већина Диверзија које су се возиле од пре 9 година и даље возе. Нема ту шта да се поквари . Остали мотори су се мало проредили.
  2. Ко воли да вози лагано и да ужива без стреса Диверзија идеалан мотор. Ја терам од 2019. Милина од мотора. Нема стреса, нема шта да се поквари. Увек стигнеш где си пошао. Не мораш да размишљаш да ти неко не украде мотор је не верујем да би ико крао Диверзију. Мењаш у уље и само тераш. Удобан, лаган за вожњу а иде лепо. Сад ако неко воли да вози брже онда не знам. Никад нисам возио брзо . Све у ограничењу.
  3. Наравно. Диверзија никад није издала.
  4. Поздрав Драгане. Добродошао. Има тема о Строму па би било најбоље тамо мало да прочешаш, пронаћићеш доста информација. Дај неку слику Строма.
  5. Поздрав африканери. Да ли неко можда зна нешто о овој африци? Да ли мотор а овако преправљеним визиром може да прође технички? Honda Africa Twin 750 RD07 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda Africa Twin 750 RD07, 1995. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 83900 km, Vrnjačka Banja. Cena 2.650 € - Motori - Polovni Automobili
  6. Свака част за сређивање. Ја сам одушевљен Диверзијом. Тако једноставан мотор и захвалан за одржавање, вреди сваки динар. Ко воли да ужива и вози лагано мотор је прави. Да је само мало већи, мени би био савршен. Ја сам 190, одговарало би ми да је мало већи. За моју вожњу снаге има више него довољно. Нисам још пробао велику Диверзију, ако је она мало већа по димензијама онда сам нашао савршен мотор.
  7. Мотор је губио компресију на свећици. Једна од свећица је попустила толико да је могла руком да се одврне. Хвала вам на помоћи.
  8. Поздрав колеге. Данас се појавио проблем да сам изгубио ,,моторно'' кочење. Када пустим гас обртаји споро падају. Док на благим низбрдицама мотор почиње да убрзава где је иначе одржавао брзину или кочио. На леру обртаји су у реду. Када додам гас на леру, обртаји се нормално враћају. Мотор прима гас сасвим нормално. Да ли неко има идеју шта би могао бити проблем? Мотор је Диверзија 600 из '96.
  9. Што каже колега, само проверавај уље и не бери бригу.
  10. Добродошао, прелепе машине.
  11. Прелеп мотор. Добродошао
  12. Поздрав Миљане. Добродошао. Подели искуства са осталим диверзантима у групи. Лепа машина.
  13. Колико су модели RD04 и RD07 слични у смислу да могу делови да се са једне уграђују на другу?
  14. Стварно ми није јасно зашто затрпавате тему глупим коментарима. Има људи који имају шта да напишу на ову тему и њима хвала. Само ми није јасно да ли сте толико докони или желите да се направите паметни па на све што не разумете морате рећи да је бесмислено. Ваше омаловажавање чланова форума не води ничему и само отежава људима да дођу до информација које их занимају. Овде испаде као да ја некога вређам што питам нешто, и одмах добијам епитет да питам због неких коментара или са сам будала што питам.
  15. Ја сам овде поставио конкретно питање. Ко разуме разуме. Нисам питао ни за какву препоруку, савет или слично. Видим да овде има доста људи којима је досадно па пишу свакакве глупости иако их нико за то не пита. Ваљда људи воле да мисле како се много разумеју па морају нешто да напишу да би испали паметни. Срећа па овде има људи који знају шта причају и хоће да помогну @N.F.S., па форум не испада потпуно бесмислено место.
  16. Зашто потроштња не би била битна? Па нисмо сви гастербајтери по Немачкој па да нам потрошња није битна. По Србији људи имају скромнија примања него у Немачкој па опет воле да се возе. Ако тебе не интересује потрошња има кога интересује. 120кмх сам узео као податак према коме бих могао да поредим моторе. Зато што има и мотора који троше 3 литре, али ако их возиш 70-80. Само што људи напишу троши три и то је једини податак и такав ми не значи много.
  17. На овом форуму сам доста прочитао како су неки мотори штедљиви, како мотори са мање цилиндара мање троше, како мотори мање кубикаже мање троше. Уствари свако прича своју причу и вози своју вожњу. Сад једни причају како Трансалп 600 троши 4 литре, док други причају да Варадеро са карбураторима троши 7. Зато ме занима колико би оба мотора трошила на 120 километара на час и који би се боље показао. Напишите колико ваш мотор троши када возите константно 120 на сат, и можете написати колико сте натоварени.
  18. Ове стоје дуго на огласима. Велике Диверзије које имају пристојну цену и изгледају пристојно брзо оду. Планирам да узмем велику као следећи мотор па пратим огласе. Иначе цене свих мотора су од 300 до 500е веће него пролетос. Не знам шта је са људима да толико подижу цену али зато им мотори стоје дуго по огласима. Само треба пратити редовно огласе и чекати, ове године је било неколико врло повољних Диверзија на огласима. Јавио се овде и један колега који је купио црну Диверзију тек увезену, мислим да је на огласу била око 1700е, по сликама делује да је у одличном стању.
  19. Да ли има делове или зна где могу наћи за CBR900RR? Потребни су славиница, визир, дифузори и пумпа за гориво.
  20. Поздрав, добродошао.
  21. Да ли неко може да ми препоручи смештај у Суботици за двоје? Потребно ми је само место где могу да преспавам и да паркирам мотор.
  22. Имам проблем са задњом кочницом, пушта уље на клиповима. Да ли неко зна где могу да нађем гумице за кочницу да бих могао да је очистим? Нигде на интернету не могу да нађем, једино да ми неко изради нове. Да неко можда не зна које су димензије гумица како бих могао да наручим? У питању је xj600 1996.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja