Jump to content

Moto Zajednica

Kornjaca

Članovi
 • Broj tema i poruka

  49
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

50 Good

O članu Kornjaca

 • Rank
  U prolazu

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Београд Калуђерица
 • Motocikl
  Yamaha XJ600 Diversion

Poslednji posetioci profila

625 profile views
 1. Kornjaca

  Diversion Klub

  Ове стоје дуго на огласима. Велике Диверзије које имају пристојну цену и изгледају пристојно брзо оду. Планирам да узмем велику као следећи мотор па пратим огласе. Иначе цене свих мотора су од 300 до 500е веће него пролетос. Не знам шта је са људима да толико подижу цену али зато им мотори стоје дуго по огласима. Само треба пратити редовно огласе и чекати, ове године је било неколико врло повољних Диверзија на огласима. Јавио се овде и један колега који је купио црну Диверзију тек увезену, мислим да је на огласу била око 1700е, по сликама делује да је у одличном стању.
 2. Да ли има делове или зна где могу наћи за CBR900RR? Потребни су славиница, визир, дифузори и пумпа за гориво.
 3. Поздрав, добродошао.
 4. Да ли неко може да ми препоручи смештај у Суботици за двоје? Потребно ми је само место где могу да преспавам и да паркирам мотор.
 5. Kornjaca

  Diversion Klub

  Имам проблем са задњом кочницом, пушта уље на клиповима. Да ли неко зна где могу да нађем гумице за кочницу да бих могао да је очистим? Нигде на интернету не могу да нађем, једино да ми неко изради нове. Да неко можда не зна које су димензије гумица како бих могао да наручим? У питању је xj600 1996.
 6. Kornjaca

  Diversion Klub

  Јесте Заовинско
 7. Kornjaca

  Diversion Klub

  Да, саук увек повлачим, кад упали оставим га на око 2000 обртаја да се мало загреје.
 8. Ако бих ишао према Златибору пре бих се одлучио за Ибарску него аутопут. Аутопут јесте безбеднији али је прилично досадан а ни ја се не бих журио да стигнем. И онако не возим преко 100 на сат. Ишао сам пре пар година колима Ибарском и знам колико је била опасна. Па ме занима како је сад возити Ибарском када постоји аутопут? Да ли је опасна као и раније?
 9. Kornjaca

  Diversion Klub

  Када не палим мотор две недеље потребно је око 10-15 секунди веглања да упали. Кад возим свакодневно пали без проблема. Да ли је то нормално да се дешава? Мислио сам да можда налива гориво. Иначе репарирао сам славиницу која је пуштала са стране, нисам сигуран да ли се сливало и у карбураторе. После репарације исто се дешава. Верујем да је то нормално за мотор стар 24 године али ето да питам искусније.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja