Jump to content

Moto Zajednica

Kornjaca

Članovi
 • Broj tema i poruka

  36
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

39 Neutral

O članu Kornjaca

 • Rank
  U prolazu

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Београд Калуђерица
 • Motocikl
  XJ 600

Poslednji posetioci profila

388 profile views
 1. Купујем реглер за Xj600 Диверзију 1996. годиште. Не знам да ли неки други мотор има исти реглер. Ако би неко могао да ми каже где бих могао да нађем. 064 048 45 82 Поруке на вајбер
 2. Kornjaca

  Diversion Klub

  Може ли ми неко рећи колика је разлика у димензијама између Диверзије 600 и 900. Ја сам иначе висок 190 и примећујем да би ми одговарао нешто већи мотор од Диверзије 600. Иначе ми се не свиђа заштита од ветра јер већ на око 100кмх постаје прилично непријатно, сав ветар удара директно у кацигу а већ имам повишен визир. Да ли ту може још нешто да се уради по питању ветра и да ли Диверзија 900 има бар мало бољу заштиту од 600?
 3. Kornjaca

  Diversion Klub

  Пошто видим да су сва три мотора одлична а да је разлика коме каква вожња више одговара и изглед (што је скроз субјективно,мени је на пример Катана најлепша од сва три мотора), колика је разлика у потрошњи између XJ900,TDM850 и GSX750F? 5 литара за ТДМ850 како каже @Astral je фантастично( моја диверзија 600 троши између 5 и 6 литара).
 4. Kornjaca

  Diversion Klub

  Ја немам никаквих проблема са мењачем. Лепо улази у сваку брзину и не чује се никакво лупање. Иначе на сату пише 72000 хиљаде, мада то је баш мало за мотор 96. годиште. Ипада да је просечно прелазио нешто преко 3100 годишње што делује мало. Да ли је могуће да је окренуо сат? Иначе ме занима зашто Диверзија 900 није толико популарна. Када сам размишљао шта би било најбоље да следећи мотор на првом месту ми је Диверзија 900. Све предности на 600 има и 900. Још 900 има кардан и 5 брзина што би требало да значи да је агрегат елстичнији, значи мање мењања брзина. Пошто сам висок 190 примећује да би ми требао мало већи мотор од 600, по димензијама, а колико видим 900 је већа. Ту су по цени конкуренти ТДМ850 али колико сам читао она више троши и Катана 750 али она има више спортско седење и тражи више обртаје што мени не одговара, тако да ми ту Диверзија 900 делује као најбољи мотор за те паре. Приметио сам да је Диверзија 900 прилично тежак мотор ал мени опет то делује као добра ствар када се вози на отвореном што је њему и основна намена. Ето ако неко може да ми објасни зашто је ТДМ850 толико популарнији од Диверзије 900.
 5. Kornjaca

  Diversion Klub

  Где би могла да се нађе ралица за XJ600?
 6. Kornjaca

  Diversion Klub

  Колико се често дешава да лупа корпа код Диверзије? У леру се прилично чула кад сам је купио. После када сам очистио и затегао ланац неко време је престало, па сад по неки пут почне да лупа. Колико сам читао то је нека стандардна мана код диверзије и да не треба ништа дирати. Да ли је неко радио корпу до сада и да ли се лупање опет појављивало?
 7. Хвала на одговорима. Имам једно практично питање. Да ли јакну треба испробати у мајици? Јер пробао сам јакну у танком џемперу, а јакна је имала поставу, и деловала ми је таман. Е после кад сам извадио поставу и пробао у мајици јакна ми је деловала прешироко. Рукави су толико широки да се штитници померају.
 8. Kornjaca

  Diversion Klub

  Пошто видим да се у групи Fazer & Diversion klub јављају само возачи Фазера, можда би требало да имамо посебну групу за возаче Диверзије, пошто видим да нема много информација о Диверзији на форуму. Надам се да нас возача Диверзије има на форуму па би било лепо да поделимо искуства. Када сам тражио информације пре куповине мотора нисам могао да пронађем нешто много на овом форуму, а то је стварно штета јер је мотор фантастичан. Тако да бих хтео да поздравим све колеге возаче Диверзије и да позовем да поделе своја искуства и окаче слику свог љубимца.
 9. Да ли неко има искуства са ФЛМ јакнама за сва годишња доба? Каквог су квалитета и да ли вреде уложен новац? На шта треба обратити пажњу при куповини туринг јакне за сва годишња доба?
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja