Jump to content

Moto Zajednica

Kornjaca

Članovi
 • Broj tema i poruka

  16
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

16 Neutral

O članu Kornjaca

 • Rank
  U prolazu

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Београд Калуђерица
 • Motocikl
  nema

Poslednji posetioci profila

182 profile views
 1. Kornjaca

  Pozdrav od novog člana

  Поздрав
 2. Kornjaca

  Novi član

  Поздрав.
 3. Kornjaca

  Fotografija dana (tvoja, ne tuđa)

  Санкт Петербург, Троицки собор
 4. Kornjaca

  Fotografija dana (tvoja, ne tuđa)

 5. Гледајући старе огласе приметио сам да се одређени мотори брзо продају (КЛЕ, ТА, Стром) док неки дуго стоје у огласима(овде на форуму). Питао бих искусније чланове који су променили више мотора за искуства са продајом, које моторе су релативно лако продали а са којим су имали потешкоћа. Видео сам по огласима моторе који нису скупи али сам добио савете искуснијих да ћу касније тешко продати тај мотор када га превазиђем и постане ми досадан. Пошто тек улазим у мото свет рачунам да ћу променити неколико мотора па не бих волео да се заробим са неком машином коју нећу моћи дуго да продам. Исто тако ме занима како могу да знам колика је реална вредност мотора, пошто по огласима видим доста различитих цена за исти мотор. Јасно ми је да се разликују по опреми и одржавању, али док сам читао тему где је @Biker-Boy тражио себи мотор, видео сам да човек зна колика је реална вредност мотора, чекао је и на крају нашао то што тражи.
 6. Kornjaca

  Fotografija dana (tvoja, ne tuđa)

 7. Kornjaca

  Fotografija dana (tvoja, ne tuđa)

  Санкт Петербург
 8. Kornjaca

  Pozdrav

  Поздрав, добро дошао
 9. Kornjaca

  Predstavljanje

  Поздрав
 10. Здраво другари. Пар пута сам запазио да има возача који кацигу носе на лакту док возе. Одмах сам помислио да су ти људи тотални идиоти, и почео сам да размишљам да ли сам ишта глупље видео у животу. После доста размишљања то ми и даље делује као нешто најглупље што сам икад видео. Па ме занима на какве сте све глупости наилазили и да ли постоји нешто глупље што човек може да уради.
 11. Kornjaca

  Pozdrav

  Поздрав
 12. Kornjaca

  Неискусан возач

  Гледам на форуму ТДМ 850 који се продаје. Много ми се свиђа тај мотор и планирам пре или касније да узмем неки мотор таквог типа. Због неискуства имам мали страх како бих контролисао тако велики мотор а видим да је овај одличан примерак, па бих питао за савет да ли би ми било мучење да савладам тај мотор ако бих га сад узео? Да ли је боље да купим неки мањи док лепо не савладам основе као цб500 или бих се снашао и са овим без већих проблема? Иначе сам висок 190 имам 85 кила.
 13. Kornjaca

  Неискусан возач

  После свих ваших савета схватио сам да возач мотора мора другачије да размишља и да се понаша од других возача. Мора да буде најмудрији и најсмиренији на путу. Сад док возим кола покушавам да размишљам како бих се понашао да сам на мотору и занимљиво како сам постао попустљив према свим силеџијама. Кад год наиђем на некога да вози насилно и прави глупости по путу као да тражи конфликт ја се не уплићем. Пустим да прође и наставим даље куд сам пошао. Сад ми је и вожња кола постала много пријатнија јер размишљам тако да кад год би ме неко изнервирао ја угрожавам свој живот. Треба бити опуштен, опрезан и увек прибран.
 14. Kornjaca

  Novi clan

  Поздрав
 15. Kornjaca

  Pozdrav

  Поздрав
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja