Jump to content

Moto Zajednica

Ckalja

Članovi
  • Broj tema i poruka

    17
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Ckalja

  • Rođendan 10.10.1988.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Limassol
  • Motocikl
    Xmax

Contact Methods

  • Yahoo
    aleksicivan27@yahoo.kom

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Ckalja's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

10

Reputacija u zajednici

  1. Zdravo svima. Da li ima neko da proda rezervoar za navedeni model? Imam jedan koji nije njegov i ne svidja mi se.
  2. Zdravo svima, imam hondu steed 1995 god. 600cc ali rezervoar je od drugog motora sa 2 cepa. Prvo ne izgleda mi lepo, a drugo korman udara u jedan od cepova pa ga ulubio. Ja ne zivim u Srb ali bih boleo da znam da li neko ima da proda tank nov ili polovan (naravno u dobrom stanju) Da vidim da li mogu da ga transportujem avionom i montiram. I cena naravno ako je pristupacna. Hvala svima!
  3. Ckalja

    VT600C Shadow

    1. Godiste motocikla koji ste vozili:1995 Steed 600cc 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: motor pripada mom tastu i on ga ima oko 20g. Ja sam od skoro poceo da ga vozkam jer ga on ne vozi i malo ga je zapustio. 3. Sta mi se dopada: Izgled, udobnost. 4. Sta je moglo biti bolje: Nisam ocekivao da ima 4 brzine, mislim da mu fali ta 5-a. Ima snagu ali nekako malko kilavo. Neko je spomenuo da je to motor za uzivanje pa ga sa tim stilom i treba voziti. 5. Moj utisak: Nisam.ga vozio jos uvek malo dalje da bih mogao da ostavim neki utisak, ali za ovo malo sto sam ga vozio dopada mi se. P.S. Ako neko zna da mi objasni razliku izmedju Shadow i Steed bio bih mu zahvalan. Pozdrav za sve.
  4. Michelin guma za skuter istrajnost?! Zdravo svima. Nadam se da sam pogodio temu. Kupio sam 2019 godine nov Yamaha Xmax 300cc i na njemu su bile nove michelin city grip gume. Napravljene su 7-8 meseci pre moje kupovine. 2022. (oko 3 godine) presoao sam ukupno oko 8000km do 130-40km/h maximalna brzina, pritisak u gumama proveravan redovno zimski uslovi nisu bili ispod 6-7 stepeni. Na slikama se vidi da gume izgledaju kao nove, ali su ispucale. U drzavi u kojoj zivim (nije Srbija) majstori i vulkanizeri pricaju kako im sta odgovara i ne poklapaju im se price pa im ne verujem mnogo. Zanima me iskreno misljenje, ako vozis normalno, proveravas pritisak nisi presao mnogo kilometara, da li je ovo normalno ili ne? Hvala svima u napred. P.s. proizvedene su u Srbiji
  5. Top! Ja sam odusevljen. U gradu oko 3 litre, povuce kad treba. Iz brdo isto vuce bez problema, auto put dvojica odraslih od po 100 kg, 130kmh. Do 120-30 stigne brzo, posle mu treba malo Jos da stigne do 140. Nisam ga vozio preko toga, ne znam da li I moze da ide vise. Sve u svemu, zadivoljan sam
  6. Za sada dobro, od nedelje mu menjam prvo ulje, na otvoreno mi trosi 2.9 po gradu za sada 3.1-2ne vozim ga pre brzo do 5000 obrtaja. Kada preticem malo mu dam ali sta previse. Na otvorenom ga vozim 100 na sat super je i lepo ide uz brdo, isao sam par puta na planinu i vuce dobro. Za prvih 1000 km zadovoljan sam.
  7. Ostao sam vam duzan sliku, kao sto je i anketa pokazala, presudio je Xmax. Hvala svima ma savetima i sugestijama!
  8. Za novi Yamaha Xmax 300 pise ovako: prvih 1600 km su najvazniji period novog motora, ne izlazite ga prevelikom opterecenju prvih 1600km, ne vozite ga pod punim gasom duzi period ili ga pregrejavati. 0 - 1000 km izbegavajte da vozite motor preko 5400 obr/min. nakon 1000 km predjenih km obavezno promeniti ulje. 1000 - 1600 km izbegavajte produzeni rad iznad 5400 obr/min. 1600 km i kasnije mozete koristiti vozilo normalno.
  9. ne moze 500cc da se meri sa 300cc ali ja sam zagrejan za Yamahu Xmax 300cc on je 6000e nov. posto meni treba 80-90% za grad a jako malo van grada mislim da cu se zadovoljiti.
  10. Hvala vam svima! Zahvaljujuci anketi pobedio je xmax. Kao sto sam naveo gore neke prednosi ima jedan a neke drugi skuter. U svakom slucaju yamaha mi je od prvog dana bila favorit. Sacekacu jos malo (fali parica) i javljam kada ga kupim! Ako jos neko ima nesto da kaze, predlozi, posavetuje... slobodno... tema nije zatvorena. Mozda nekom drugom pomogne.
  11. Pre svega hvala na iskrenosti, drugo vidim da ljudi u srbiji voze ove skutere. Ja stvarno imam dilemu koji da kupim i dugo cekam na to. Nemam nameru da se hvalim ili privlacim paznju, vec tome i sluzi ovaj sajt, da se razmene iskustva i misljenja.
  12. Nedavno sam objavio temu, želeo sam da čujem vaše mišljenje o skuterima Yamaha Xmax i Honda forza. Došao je trenutak odluke. Cena manje više ista, potrošnja i karakteristike, mala je razlika. Ali ja i dalje nisam odlučio sta da uzmem i zato vas molim za glasanje. U komentaru upišite koji bi bio vaš favorit i ako hoćete kratak komentar zašto baš taj. Hvala svima unapred!
  13. Ckalja

    PGO skuter

    Da li neko trazi PGO scooter za delove? Ja ne zivim dugo u Srb i on vec predugo stoji ne koriscen, pa ako nekome treba... ...moze da me kontaktira na viber +35799015972 pizz
  14. Pa da, to sam i ja mislio nekako me vise vuce xmax a ovo ostalo manje vise isto Hvala! Ako neko ima neko iskustvo sa pomenutim modelima, neka napise.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja