Jump to content

Moto Zajednica

michelangelo

Članovi
  • Broj tema i poruka

    91
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu michelangelo

  • Rođendan 18.11.1991.

Contact Methods

  • MSN
    dominator91@hotmail.rs

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    svuda po malo...
  • Motocikl
    dominantni muzjak 498ccm PD09

michelangelo's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

113

Reputacija u zajednici

  1. Prodajem kacigu iz naslova. Velicina je M. Stara je par meseci Ja sam je uzeo od PerlX-a, bila na jednoj voznji kod mene i stoji mi u sobi. Razlog prodaje je sto mi ne lezi. Stanje je stvarno kao novo, prethodni vlasnik je to pickao i lickao. Ostecenja nema. Ima jednu tacku od super lepka, blizu mesta gde naleze vizir ali ona ne smeta, niti je fizicki posebno vidljiva. PerlX je takvu dobio novu i nije je skidao, a ni ja nisam hteo da se mlatim sa tim. Moze se pogledati i probati u Beogradu. Sto se tice cene-120 evra za drugare koji su raspolozeni za cenkanje. 100 evra kome se kaciga svidi i odluci da je nosi. Kontakt: 064/250-1998, Marko; 064/007-0099, Marjan. Ako sam nesto izostavio, ili vas zanima-ne ustrucavajte se da pitate.
  2. Evo prolećnih sličica, yamahica aktuelna i dalje.
  3. Up. Cena pada na 2100 evra.
  4. Motor i dalje aktuelan, 2250 evropskih.
  5. Postavljam oglas za drugara, prodaje odlican motoric. Prodajem Yamahu YBR 250, 2008 godiste, u dobrom stanju, garaziran i registrovan godinu dana. Lancanici odlicni, gume solidne, motor odrzavan kod Zvonka u Bolecu. Motor poseduje bi xenon, sve ostalo je fabricko. Ima cak i originalni alat ispod sedista. Motor ima dve ogrebotine koje se vide na slikama od prethodng vlasnika, na prednjem braniku i levom satu skoro neprimetne, nije farban. Mali potrosac 3 - 3.5l /100km, odlican za pocetnike i grad, prodajem zbog kupovine veceg motora. CENA 2350e nije fiksna. Za vise informacija: 064/680-9912, Nenad.
  6. http://www.3t-racing.com/ Oni prodaju Arriete, zovni pa pitaj. Sto se tice membrana i cizama-i one vecinom propustaju. Imam Forma GT cizme, citao sam recenzije po netu, cak su i na ADV rider-u pricali da ne propustaju-prva veca kisa i sljapkao sam u njima. Isto iskustvo sam cuo za Dainese Visoke. Jedino sto mi uliva poverenje jeste Goretex membrana, prava. Imam patike sa tom membranom, nikad mi noge nisu bile mokre, a potapao sam ih po barama i vozio po pljuskovima. Ali, ako ces da razmisljas i da ne vozis jer ti cizma propusta-nikada se neces navozati. Nadji nesto sto ce da te zastiti i pravac voznja.
  7. Enduro-touring čizme, korišćene u korektnom stanju. Vrlo udobne za duže nošenje. Nema fizičkih oštećenja od padova i udaraca osim onih normalnih od nošenja. Večičina je 43. Čizme se nalaze u Beogradu, moguće je pogledati ih i probati. Na prodaju su dok ne odu neke druge koje mi se svidjaju. Cena-70 evropskih. 064/250-1998, Marko.
  8. Prodajem nove Sturm Mil-tec vojne pantalone u splinter tarn kamuflazi. Kupio ih, obukao kuci i video da sam malo omasio. Velicina je M. Sirina u struku je 44-45cm, imaju postavljene zatezace na bokovima pa vam i ne treba kais. Duzina nogavica 109cm. Placene 3500din, ako ima zaintresovanih-mogu da idu za 3 crvene. 064/250-1998, Marko.
  9. Ko iskusan, Charli? To su samo price.
  10. Kao što piše u naslovu-potreban konobar-šanker za rad u kafiću South Park, Vlajkovićeva 4 ispod skupštine. Muško ili žensko, nije bitno. Poželjno bi bilo da je osoba između 20 i 30 godina, koja ima iskustva u ovom poslu. Da napomenem-ne treba mi profesionalni konobar, nego neko ko zna da nosi ajncer i kome ne moram da objašnjavam neke osnovne stvari. CV sa slikom poslati na: south.park.cafe.beograd@live.com I napomenite da ste oglas videli na forumu.
  11. Odlične pantalone za te pare. Materijal je rip-stop, što bi bilo u teoriji ako krenu da se cepaju, cepa se samo kockica-dve. Šteta što nisam krupniji da trgujemo. Srećna prodaja.
  12. Mnogo lep. Srecno sa prodajom!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja