Jump to content

Moto Zajednica

vlajko rakic

Članovi
  • Broj tema i poruka

    32
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Krusevac
  • Motocikl
    Suzuki Burgman 400 1999

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

vlajko rakic's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

6

Reputacija u zajednici

  1. Jel vozis ti taj motor ili ga samo lickas?Troši pare na gorivo,pusti nalepnice.
  2. Bando su 19grama a fabricke su 18g bar je tako na mom modelu iz 1999g
  3. Te malossi su iste i sa jedne i druge strane,slicne kao fabricke,trebalo bi da nema razlike kako ih stavljas,dok bando ove sto sam ja stavio ima razlike,ja sam predpistavljao da ima veze kako se montiraju samo nisam znao gde koja strana gde ide.
  4. Evo slike, ne znam kako drugacije da objasnim i nadam se da ces razumeti kako Ako ostane kontra okrenuto, sigurno pravis stetu na variatoru i tu nema sanacije (ima al je teska muka). Odlicno....mene su zbunile oznake jer na strani oznaka je manje plastike,a ustvari strana rolnica gde ima vise plastika ide na levoj strani zida gledajuci kuciste odozgo,a i pogledao sam kako si montirao na piaggio mp3 bas te bando,pa sam ukapirao,hvala ti puno
  5. Ovako? Nije sve jedno kako ceš staviti. Na levoj strani zida (gledano odozgo) treba da ti gledaju oznake sa rolnice. ovde na slici oznake su na levoj strani zida i tu gde su oznake ima manje plastike
  6. Da li je neko namestao ove bando rolnice,je ima veze na koju stranu idu slova ili je svejedno?
  7. Bitno je koje ce biti od ta tri, ne znam oklen ti da nije bitno jer sa menjackim reduktor duze traje. Podrazumeva se da je menjacko ulje u pitanju
  8. Ulje u diferencijalu moze 75w80 i 75w90 i 10w40,razlika je u gustini,i nije bitno koja od ta tri jedino je bitno da ga ima dovoljno.
  9. Na ovoj slici se vidi kapljica od ulja koja dolazi od cepa za ispustanje uljaiz motora,moguce da se bakarna podloska toliko slepila da vise ne dihtuje,ili oring gumica na filteru ulja isto i na tom delu je dosta masno.Ne bi smelo da bude toliko masnoce.odozgo moze biti ili na dihtung poklopca ventila ili na podloskama srafova koji stezu poklopac.Desava se da se srafovi pretegnu i prokliza navoj i ond tu pusta.
  10. Kupujem prodajem,Ristro se zove,mozda ti on moze pomoci.
  11. Mislio sam da bude od koristi da se ne postupi ovako.Nisam mogao da verujem kad su ovde pisali da je sila neverovatna,ali sad sam se uverio....znaci vrh srafa radapcigera je polukrug....eto naucio sam nesto novo,i hvala Vam na ponudi naravno da bih vratio sitna je to para da bi se ukaljao obraz u slucaju ne vracanja.
  12. Usled nedostatka originalnog radapcigera za magnet desilo se ovo sa univerzalnim radapcigerom Sila je bila neverovatno jaka,nikad u zivotu nisam natezao jace radapcigerom,onda smo presli na alternativu Preko matice koja steze magnet i stara gedora sa istim radapcigerom...i uz pomoc čekića i pistolja za odvijanje morao je da popusti....izgleda da pametniji popusta. Mozda nekom bude od koristi.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja