Jump to content

Moto Zajednica

The Engineer

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Novi Beograd
  • Motocikl
    Honda Transalp

Poslednji posetioci profila

337 profile views

The Engineer's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Dobio si u PP, da ne spamujemo forum oglasima. Pozdrav
  2. Prodajem ja mog ljubimca, koji odgovara ovome što tražiš. Dobar je motor, samo ja nažalost ne stižem da ga vozim zbog posla, ove godine sam sve ukupno tri puta sipao benzin , to je jedini razlog prodaje.
  3. Sto se tiče šatora, nisam siguran za ovaj sa slike (čini mi se da je jednoslojni), ali gledaj da ne propusta vodu. Čak i ako je toplo vreme u planini ima rose koliko hoces ujutro, pa da se cisto ne probudis mokar. Ako ideš samo u Grčku onda nema tih problema. Relativno ok rešenje ti je da poneses neku plastičnu mušemu i prebacis kad treba (kad si u šumi). Ja ti predlažem da ubacis i neku podlošku ispod dušeka, za to možeš i one jeftine iz tempa, uz dušek ok rade posao, štite dušek od kamenja i poboljšaju izolaciju (da ne nazebeš ).
  4. Ja sam bio na Sitoniji prosle godine, i iskreno nikada bolji odmor nisam imao. Istina, isao sam kolima sa porodicom ali su na Sitoniji staze kao poručene za motor (prva pomisao mi je bila 'ovde moram da dodjem motorom'). Ako si nekada bio na Kasandri znas da je tamo put manje-vise ravan, a na Sitoniji je totalno drugacije, ide uz obalu i sve su krivine, i to gore-dole, jednom recju raj. Put je takav sa obe strane, ja sam otisao u kamp sa istočne strane, a u povratku sam se vracao sa zapadne. Sto se tice kampova, ja sam bio u Talata kampu i on je odličan, plaža je ogromna ali je tu vec otvoreno more tako da su konstantno talasi, ako to ne volis izbegavaj kampove skroz na jugu. Pored toga Talata je manje-više orjentisan ka porodicama, pa ako trazis mir nemoj tamo. Pored Sartija (jedno 5-6km) ima jedna divlja plaža gde može lepo da se kampuje i nema previse ljudi, ako volis mir.
  5. Veliki pozdrav svim bajkerima, a i ovim ostalima. Ja sam Aca, sveži motordžija (ako se to tako može reći), živim kao što naslov kaže...na Novom Beogradu. Inace, forum posećujem dosta dugo i na njemu sam pronašao stvarno dosta korisnih informacija a siguran sam da će tako biti i ubuduće. Dva točka sam oduvek volio, a motori su me kupili kada sam prvi put seo na kumov Piaggio Free, nakon čega sam i ja kupio jedan, ima tome nekih 5 godina. Kako nisam imao A kategoriju trebalo mi je vremena da se nakanim da naučim i položim testove (nema se vremena, žena, deca, posao...), ali konačno završih i to prošle godine i ove godine postadoh ponosni vlasnik Honde Transalp, koju sam inače čeznjivo gledao od kad sam počeo da vozim Free-a. Nisam ljubitelj brzine, i ako nekada vidite nekoga da vozi kao baba to sam verovatno ja. Šalu na stranu, za mene je motor sredstvo za uživanje a ne za iživljavanje. Inače, ovo jako teško uspevam da objasnim ženi i matorcima, čim im kažeš 'kupio sam motor' oni čuju '200 na sat'. Volim prirodu i vožnja po planinama je ono što mene najviše privlači. San mi je da jednoga dana odem na Transsibirsku turu, a s obzirom da sam tvrdoglav i uporan, kontam da ću i da ostvarim taj svoj san jednoga dana, a možda mi se neko od vas i pridruži. Eto, to je nešto osnovno o meni... Veliki pozdrav jos jednom!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja