Jump to content

Moto Zajednica

rodic10

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

rodic10's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Hvala vam na odgovoru. Razgovarao sam sa majstorom, moze se prepraviti, tako da je odlicno. Ceka se samo studentaki budzet da poraste Sta sve imas? Najbolje da okacis sliku mozda, pa da vidim kakvo je
  2. Zdravo svima. Ovdje cu postaviti par pitanja u vezi sa instalacijom 6V. Kupio sam Hondu CM 125, nije radila, spojim akumulator od 12V, pocne da se grije, skinem far, pogledam sijalicu, ona 6V, regler nije radio, sve sijalice pregorile, nadjem jedva regler i promjenim ga, medjutim, zanima me da li je moguce ikako motor prebaciti na 12V, da li to mnogo kosta? Jer ima bas malo dijelova za 6V, obicne sijalice jos ne mogu da nadjem, jer su sve 12V. Svaki savjet je dobrodosao.
  3. Pozdrav, drugari. Kupio sam Hondu Custom (CM) 125, '89 godina. Počeo sam polako da je sredjujem i treba mi par dijelova, kao npr: lancobran kromiran, sat kao na slici, zmigavci prednje kao na slici(isto kromirani) i ove kromirane cijevi za drzanje nogu(isto ima na slici). Ako neko ima, zamolio bi ga da se javi, a i ako ima neko neku dobru preporuku. Takodje, da li se mozda moze napraviti lancobran kromiran negdje ?
  4. Zdravo svima, imam hondu custom 125ccm, '89 godina, instalacije sj 6V, da li je i kako moguce prebaciti sve na 12V jer imam vise dijelova pronaci ?

    P. S. sredjujem je, pa ako neko ima ocuvanih dijelove neka pise.

  5. Zdravo svima, zovem se Srdjan, student sam, planiram kupiti speedfight 2 skuter, pa sam dosao ovdje potraziti pomoc
  6. Nisam znao za to, hvala na informaciji.
  7. Zdravo ljudi, nisam bas nesto iskusan u popravci skutera, a u planu sam da kupim Pegueot SpeedFight 2, treba mi cisto do fakulteta i da mogu do kuce otici nekad, nasao sam jedan, kosta 350 eura, pise u oglasu da mu treba zamjeniti klip i cilindar brusiti? Pa me zanima vase misljenje, koliko to kosta, da li se samo cilindar brusi kad ode klip ili je to postavio da izgleda manji kvar i tako privuce kupce, da li je potrebno jos nesto zamjeniti? Unaprijed hvala na odgovoru, zivi bili i nek vam je srecno na cesti! I jos nesto, izvinjavam se ako ovaj post ne odgovara ovoj kategoriji, prvi put sam ovdje.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja