Jump to content

Moto Zajednica

Mr.turbo

Članovi
 • Broj tema i poruka

  7
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

0 Neutral

O članu Mr.turbo

 • Rank
  U prolazu

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. Mr.turbo

  Turbo na motociklu

  A ja mislio da je forum umro.220hp+ i bez dopisivanja sa Dragom pošto koliko se sećam nisam uspeo da ga nađem.autor ovih 220+ HP je i glavni mentor višegodišnjeg projekta Srad 750 turbo intercooler.čuveni Sale Monza iz Temerina, jedan od svedoka kada su goreli klipovi.dopiši i Torque da stvar bude jasnija i ubrzanje do 280 pošto sam to zaboravio.poz. dolazim na G.O 23.6. vozi se i za mene kad stigneš.mr.turbo
 2. Mr.turbo

  Opruga centralnog štendera

  Ima na najlon pijaci i što mora baš takva? Poz.
 3. Mr.turbo

  Turbo na motociklu

  Bokiliću šta je to toliko koštalo? Ako se ne varam to je bio gsxr 1100.ja sam laik ali zar nije malo 300 KS za 15.000 novčića? Ili je bilo više od 300 sad već nisam siguran?ali mi svakako malo.bila skoro hayabusa na nemačkim oglasima za oko 9000€ i sa tolikom snagom.čini mi se i registrovana i sve u Brief upisano.poz.al ja da se razumem ne bih pitao.poz.
 4. Mr.turbo

  Turbo na motociklu

  Speedfreak.poz. tebi i NS.potpuno si u pravu.temu sam nespretno postavio i zbog toga se ispričavam svima. video sam na YT trke ubrzanja i uvek se pitam kakvi su to majstori pripremali te motocikle i koliko to zapravo košta.sećam se da je Drag pisao o cifri od 15.000 nečega.poz. još jednom.
 5. Mr.turbo

  Turbo na motociklu

 6. Mr.turbo

  Turbo na motociklu

  Grofe pozdrav iz daljine.Znam za čovu koji se odazivao na ime Drag sa ovog foruma i 40 stranama opisa doživljaja sa projekta gsxr turbo štagod.I sećam se slika sa sajma tako da mi je poznata i sudbina tog motora.jedino po mojem mišljenju je svrha projekta bila nerealna.samo možeš još da mi pojasniš izreku Broja 1 tj. nisam razumeo kako se to na mene odnosi? Inače sam blizu NS i čuvenog mišeluka.
 7. Mr.turbo

  Turbo na motociklu

  Turbo na motociklu.Ima neko da je napravio i da radi? Poz.
 8. Mr.turbo

  Mr.turbo

  Gsxr turbo intercooler ( Temerin,2018.)
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja