Jump to content

Moto Zajednica

Denis231

Članovi
  • Broj tema i poruka

    13
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Denis231

  • Rođendan Januar 24

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Temerin
  • Motocikl
    Kawasaki EX500A

Poslednji posetioci profila

423 profile views

Denis231's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Hvala drug! Послато са M2006C3MNG помоћу Тапатока
  2. Visok sam negde oko 176/177. Vozao sam ga 50-ak km,delovalo mi je ok,ali naravno to je sitna kilometraza..
  3. Ima ih par na A2 kategoriju. Naspram gpz,szr je imao dosta nezgodniji polozaj sedenja. Bar za mene,ali masina kao masina je super.
  4. Postovanje. Prodao sam svoj motocikl i gledam da kupim drugi,u ovom slucaju EX500A. Zanima me jel vozio neko ovaj motocikl i jel moze navesti prednosti/mane. Takodje na sta bih trebao pripaziti,... Da napomenem i da imam A2 kategoriju,te je motor na 25kW i motocikl koji sam vozio pre je bio Yamaha szr 660 2000. godiste. Hvala Vam unapred!
  5. Pozdrav ljudi. Koliko god mi se svidjao motocikl,i sam agregat,moram ga prodati. Razlog prodaje je to sto jednostavno mi ne odgovara polozaj sedenja zbog problema sa kicmom. Motocikl je u solidnom stanju,pali,radi,ide. Od ulaganja,treba odneti motor do majstora da pregleda frajlauf,cuje se kad se pali motor,ali bez problema upali. Pricao sam sa mehanicarom,sredjivanje toga nije skupo,ako se ne proda u skorijem vremenu sredicu ja. Kocnice su ok,sare na gumama takodje. Cena je 1100E,nije fixna. Takodje ako imate nesto ponuditi u zamenu(a da nije sportak) javite se.
  6. Pregledacu,hvala na informacijama.
  7. Pozdrav ljudi. Kupio sam Yamahu Szr pre koji dan,imam par pitanja u vezi nje. Receno mi je da dosta "guta" ulje,zanima me jel ima jos neke mane.Takodje pri paljenu nesto krci,jel to moze biti do anlasera ili do neceg drugog,ovo mi je prvi veci motor voleo bih prikupiti sto vise informacija mogu,hvala vam unapred!
  8. Denis231

    Atest

    Pozdrav ljudi, zanima me ako bi prepravio neki motor u bobera, kako stoje stvari za atest, šta mi je potrebno da prođem, koliko bi me izašlo,... Hvala svima. Uzgred to bi mi bio prvi projekat.
  9. Pozdrav, imam problem sa šaltalicom, šraf se večito (kao sam od sebe) steže. Verovatno zvuči glupavo ali jel mi neko može dati savet šta da uradim jer u toku vožnje se zaglavi pa mi je malo nezgodno, hvala.
  10. Pozdrav svima. Kupio sam Apriliu Rs 50, 2001 godište, motor je u okej stanju. Uskoro ću ga i registrovati, takođe bih voleo i putovati sa njim. Ako je iko putovao sa njim jel mi može reći par saveta, kako se ponaša motor. Iskreno i nisam neki fan brzine, tako da sam motor ne bi ni terao bog zna kako. Za početak bi pravio neke ture po Vojvodini, zanima me isto i jel bi mogao otići i malo dalje, hvala svima unapred.
  11. Pozdrav. Juče sam kupio Apriliu rs50 2001 godište. Zanima me da li bi se nekako mogao napraviti nosač za kofer, ja sam razmišljao i ništa mi ne pada na pamet. Možda je glupo pitanje, možda ne ali u svakom slučaju hvala unapred na pomoći. Evo slika
  12. Evo ga i moj Nije nesto,jos je u fazi renoviranja(ako nije problem mogli bi i saveti neki kako da ga sredim,prvi motor na kome cu samostalno raditi)
  13. Denis Marić 0637140938 Temerin,u blizini NS
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja