Jump to content

Moto Zajednica

Supershedow

Članovi
  • Broj tema i poruka

    24
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Supershedow's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. eee kako se zove ona sipka koja ide na papucice mjenjaca na motor,pizda joj materina..
  2. eeee ekipa..ja od prevelike srece sta mi motor radi zaboravio napisat sta je bilo..znaci nije karb nego je bila struja i to naravno cdi..neko ga je otvarao i lemio unutra svasta..ali nista to nebi znao da nisam konacno nasao majstora koji je voljan pozabaviti se njime..on je cackao po struji,pa je zvao elektricara i elektricar je shvatio..nije uopce radio jedan cilindar,zato je cukao i izludivao me..stavio drugi neki isto kineski za 500 od kuna i sve je proradilo..evo danas sam se vratio sa duzeg puta i na zadnjoj stanci motor opet bez struje..ali upalio na gurkanje i sve normalno..mislim da je opet otisao cdi..tak mi izgleda..ima lampicu ler i kad ga kresnem cuje se tik i nestane stuje na motoru,i svugdje...ali barem sam se vozio 1000cinjak km..narucit cu opet preko aliexspresa novi za 20evra pa cu ih mijenjat svakih 1000km..
  3. a evo danas ga upalio hladnog..i drzao dok se nije zagrijao u leru i radio je 20 minuta ko urica i onda sam krenuo u dir po kvartu i ugasio se nakon 200 metara i opet nije htio upalit..kad je pod opterecenjem se gasi..ma...
  4. hahahaha bohe....zanimljivo kako net nema tih rijeci u bazi,nisam ih nasao..ali da kreten sam.. probat cu zaverglat i vrtit volan..koliko god to cudno zvucalo..ali i kinezi su cudni pa...
  5. hehe sad cu ispast tenkre...mada guvernal mi je vec poznatije,cuo sam za to ali jos uvijek ne znam sta je to..ni kad guglas ne dobijes rijesenje...jebat ga ucim
  6. svijecice uvijek suhe i crne...probat cu ovo s spricom.. a ako je zastopano dovod benzine kako to da hladan uvijek upali?
  7. sta je to korman? Svijecice bacaju iskru,i suhe su i crne kao da je prebogata smijesa sta vijrovatno i je jer sam zavrnuo onaj serafic.. a majstor mi ne gine samo sta sada imam problem kako do majstora s motorom...to mi je skroz cudno sta hladan sa cokom upali iz prve i kad se zagrije se ugasi i gotovo..i nece da upali vise..to mi se ne cini kao struja,jer tada nebi upalio ni hladan..
  8. eto novog problema..hladan pod cokom pali i kad se zagrije se ugasi i vise ga nemres upalit..+ pukno je iz auspaha kao iz topa..lagano gubim bitku s njime i s zivcima..a ovome od koga sam ga kupio zelim da mu se isto desava s njegovim motorom...eee jedan dan ga nisam vozio normalnog....zajebo me ko naivca najveceg...proklet bio od danas pa nadalje....gurao sam ga sad 3 kilometra..
  9. pa trebao bi biti ociscen..majstor je rekao da ga je cistio jer sam ja mislio da mi cuka zbog karburatora a ne zbog struje..to sa dva kruga sam nekako i pokusao..sad jos jedino sta me muci je to da mi sad recimo kad se priblizavam semaforu,i kocim motorom,4ta,3ca,2ga,i onda se ugasi..i tada ga trebam tri cetri puta zaverglat da upali..neki put to napravi i kad ga ubacim u prvu..thx za viraga,znao sam to a nisam se sijetio..
  10. znaci na prvoj slici imas ovaj zlatni koji je duboko userafljen i njega je i majstor vrtio i za njega mislim da je zrak..a na drugoj slici imas ovaj veliki koji je krizni ali on je napravljen tako da se moze rukom do njega i oblikovan je kao za prste da ga vrte i njega kad vrtis minimum se mijenja,ali ovaj do njega ravni,taj mi je sumljiv i nisam ga dirao..
  11. ma morat cu kod majstora svakako....znaci mislis da ovaj nema za smijesu..a ovaj serafic pored onoga za ler gas?izgleda kao da je za stelanje..neceg..cudno kao na cijelom netu nema nikakvog linka..ful malo ima o keeway supershadow...
  12. znas da je moguce da je to..jer mi se nekao gas poceo drukcije ponasat,a ja sam mislio da je to do labave sajle pa je isao zatezat..onako kad spustim gas do kraja pa ga idem dat pre naglo ga nekao uhvati.. a mislis da je ovaj pored ovog za stimati ler,da je to za mijesavinu?..jebat ga ucim..nisam nasao na netu slicni..
  13. Znaci ja sam cackao po ovome malom zlatnom,i pretpostavljam da je on za smijesu zraka i benege..a ovaj veci na drugoj slici je za ler gas..no sad kad sam uslikao vidim i pored tog za ler da ima jos jedan koji se moze rihtat..sad sam malo zbunjen..
  14. E kako se namijestava smijesa na karburaturu..nasao sam serafic koji se vrti,ali mogu ga vrtit i lijevo i desno bar 10 do 15 okreta..malo sam cackao i postigao sam da mi pukne iz auspuha..a i masina mi je dobila malo drukciji zvuk..losiji..pogorsao sam stanje..jel postoji neka formula za to ili neki nacin ili je do metode pokusaja i promasaja... I koje svijecice su dobre za tu masinu? jbg ljudi sori kaj davim..novo mi je ovo sve..a niko u mojoj uzoj zajednici ne vozi..
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja