Jump to content

Moto Zajednica

MarijanaGSR

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    gsr 600

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

MarijanaGSR's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Procitala sam sve gore napisano.Ono sto stoji,to je da produzi malo vise,tj.potrebno mu je vise vremena za neki posao nego sto kaze,ali stvarno,za sada nisam imala problema sa njim. Rezervoar radi drugi majstor usluzno,rekao mi je da ce biti gotovo do sledeceg vikenda,pa cu pisati svoje iskustvo kad sve prodje. Hvala na skretanju paznje
  2. Poslala sam ga kod Laste,majstor se zove Zvonko.Znas za njega? Spasao me je skoro,kad sam pala i slomila menjac,pa sam pitala njega da li radi i odvezla
  3. Otisao je na ciscenje,farbanje,sve po redu.Hvala vam svima na odgovorima,trabalo mi je vremena da odlucim sta mi je ciniti! Pozdrav!
  4. Pozdrav svima! Nedavno sam kupila motor,cesto se desava da preko 7000 obrtaja motor nece da vuce,kao da nema dovoljno goriva.U rezervoaru postoji rdja i majstor mi je predlozio farbanje unutrasnjosti rezervoara,da se to ne bi desavalo kasnije. S obzirom da rezervoar fabricki nije ofarban iznutra,sta je pametno ciniti?
  5. Iz Beograda sam. Hvala svima na dobrodoslici!
  6. Vec mi se dopada forum,bice razmene korisnih informacija Moje ime je Marijana,imam 26 godina,vozim Keeway 125 i Suzuki GSR 600,predjenih oko 10.000km. Planiram puno da ucim i putujem,pa je bilo red da vam se pridruzim!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja