Jump to content

Moto Zajednica

asalamun

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Tar, Istra
  • Motocikl
    Gilera Nexus 250, NSU Prima III

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

asalamun's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

3

Reputacija u zajednici

  1. Super tema i za svaku pohvalu budući da sam i sam profesionalno u Camping svijetu pa znam ponešto o tome! Ne želim ništa linkati da ne spamam i da ne ispada da se oglašavam, ali imam ekipu s koja zna 70+ kampova u Hrvatskoj kao svoj džep i rado će vam pomoći s kojim savjetom (naravno besplatno) ako vam ikada slučajno zatreba. Ako nekom zatreba (bilo u fazi planiranja ili dok je na putu) slobodno se javite u PM pa mogu dati link/broj
  2. Hvala svima na dobrodošlici, a pogotovo Miletu na savjetima! Dolazim iz Tara, mjesto između Novigrada i Poreča. Znam da je puno posla oko motora, a isto tako znam da bez nekoga stručnog bi ovaj projekt vjerojatno bio osuđen na propast. Zato ću motor dati u ruke onima koji to znaju, a ja ću se truditi što više od njega i vas naučiti i sudjelovati u restauraciji. Pregledam još malo po forumu ako ima već koja otvorena tema oko NSU-a. Ako nema, rado ću otvoriti novu temu i pisati o projektu!
  3. Pozdrav svima, Do jučer sam mislio da se nikada neću trebati pridružiti jednom ovakvom forumu... Ali eto me i drago mi je da se i to promijenilo! Priča kaže ovako... Prije jedno 3 godine pričao sam sa prijateljem nešto oko motora. Rekao mu kako mi jedan prijatelj voza vespu 200 iz osamdesetih, drugi upravo restaurira Lambrettu, a kako bih ja volio jednog dana imati jednog Pretisa i kako su mi se uvijek sviđali. Kaže on meni, ima moj punac jednoga u garaži, ne zna što će s njim. Ne znam u kakvom stanju ni koji model, al dati ću ti ga! I prošle tri godine od toga, kad evo zove me jučer i kaže "gdje da ti iskrcam motor" Nakon 3 godine, vlasnik sam motora o kojem ništa ne znam, a htio bih znati. Došao je u najgorem momentu (poslovno gledano) jer nemam vremena baš ni za što osim za posao. Al kad je bal - nek je maskenbal! Pročitao sam već puno korisnih savjeta na ovom forumu, vidim da ima znalaca koji sve to imaju u malom prstu pa se nadam da ćete dio svog iskustva, mudrosti i strasti prenijeti i na jednog zelenog poput mene. Evo svježih fotki mene i novog člana i nadam se ugodnom druženju!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja