Jump to content

Moto Zajednica

Jolepan

Članovi
  • Broj tema i poruka

    11
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Bačka Topola
  • Motocikl
    BMW S1000XR

Poslednji posetioci profila

158 profile views

Jolepan's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

7

Reputacija u zajednici

  1. Pitanje za korisnike Nema... Kako rešiti da se sam od sebe ne zavrće(verovatno od vibracija) . Naime ja kad krenem sa punim Nemom,zavrnem pola kruga kako i piše u uputstvu. Nakon toga ne gledam šta se dešava nego vozim.. Kad ono on sam od sebe se zavrnuo još pola,pa još pola kruga i eto....prazan. Ima li pomoći da se reši problem(original Nemo iz Barela)
  2. Jolepan

    BMW S1000XR

    Hvala... Je l može da se "dogura" do standardne visine sedišta...?(840mm) Takav sam vozio i baš mi "lego"...
  3. Jolepan

    BMW S1000XR

    Pozdrav svima. Pitanje Kupio bih XR oko 2016 godište.. E sad u ponudi ima više komada za koje piše "fabrički niži"... Šta to u "prevodu" znači.. Samo sedište je niže 5cm...što mi ništa ne znači (imam dovoljno duge noge)..nego kažu da je sve niže...i ogibljenje...i kraća ćopava...i kraći centralni štender.... Pomagajte....kako to sve zajedno utiče na motor i vozača.. Hvala unapred.
  4. pozdrav forumaši znam da nije oglasna stranica ali ...eto sticajem okolnosti ,nakon što sam pazario beverly 500,neke šeme se poklopile prodam z1000 ali mi uleti cbf... i tako sad jedan je višak.nakon žešćeg dvoumljenja odlazi bev tako ...ako je neko zainteresovan da kupi PERFEKTNOG Beverly 500...preporuka. eno ga na pol.aut. za ozbiljne forumaše ide niža cena... pa eto tako.... pozdrav svima
  5. Potpuno ispravan...svaki prekidač radi...pali na dodir....pumpa za vodu radi svoj posao...termostat takođe..novo ulje u njemu ...nov kaiš..gume 70%.. I ja se iznenadio svim ovim. Naravno sledi detaljan pregled i naravno zamena ulja antifriza i ulja za kočnice.
  6. Hvala svima.. Danas ipak pazario Bev 500.. U solidnom stanju. Prva vožnja oko 50 km bez problema. Za dalje videće se...
  7. Hvala svima.. Danas ipak pazario Bev 500.. U solidnom stanju. Prva vožnja oko 50 km bez problema. Za dalje videće se...
  8. by the way ....kakav je kymco ...ako ga još voziš... pošto je i on u igri
  9. još nešto... da li neko ima iskustva (bilo kakva) sa trgovcem iz N.Sada(Petrovaradina)? imaju dosta skutera na prodaju...lepi su..naglancani... da li su i dobri???????????
  10. hvala... motor mi treba kao drugi u garaži..naime vozim i z 1000. on je pouzdan 1oo%...prešao sam preko 30000 km bez daje štucnuo.. skuter bih koristio po lokalu(manji grad) i eventualno do 200km za ceo dan ... zato me interesuje pouzdanost... ne bih voleo da mi stane u toku jednog takvog izleta. ljudi pričaju da uzmem isključivo japanca ali iskreno Bev 500 mi se više sviđa. nadam se da ako ga sredim do sitnih detalja da me na putu neće ostaviti. još neko mišljenje?
  11. pozdrav svima dvoumim se između bev 500 i majesty 400. da ne dužim ...samo jedna stvar me zanima ...POUZDANOST agregata , menjača i svih ostalih sklopova. podrazumeva se da ću sve (do zadnje sitnice ) da pregledam..popravim. .....znači samo POUZDANOST molim odgovore ..pošto odluka pada danas ili sutra.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja