Jump to content

Moto Zajednica

avukat

Članovi
  • Broj tema i poruka

    23
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: avukat

  1. Who run the world? Bravo, odusevljavaju me devojke koje znaju da upravljaju motorom i nema mi lepseg prizora od zene na motoru. I putopis ti je strava, poput tebe, uostalom.
  2. Bravo, fenomenalan putopis i avantura! Procitala sam u dahu i uzivala u vasem stilu pisanja i fotografijama. Hvala.
  3. Danima, nakon odgledane seije, razmišljam o toj godini i o tim, i meni tada zabranjenim trešnjama, i sad naiđem na vaš putopis! Pa, fenomenalno i svaka vama cast! Jedva čekam nastavak!
  4. Dobar putopis, i fenomenalna ste mesta obisli, svaka cast!
  5. Super si, tvoj smisao za humor je ovom tvom putopisu dao poseban smek! Dozivljaj je kompletiran sa strava fotografijama.
  6. Fenomenalan putopis! Slike su vrhunske. Nemojte da brijete ili palite bradu ovom vasem bradonji.
  7. Opa, Sicilija! Piši i stavljaj slike što više, da ubijem ovaj sivi februarski dan.
  8. Prelepe slike. Sviđaju mi se Vaši putopisi i Vaši šeširi, po tome Vas prepoznam.
  9. Kisna, oktobarska nedelja u Leskovac i odjednom mi iskoci ovaj putopis. Pa, vratili ste mi zelju za zivotom, prelepo preneto iskustvo!
  10. avukat

    Nešto između

    Prelepo, slobodan i razigran duh se oseca u svakoj tvojoj recenici. A slike su visnjica na slagu.
  11. Kakve fotografije ....dodju kao terapija
  12. Bez teksta sam, svaka vama cast!
  13. Prelepo iskustvo, stil pisanja... Hvala što ste podelili sa nama ovu avanturu! Najupečatljiviji je opis pada niz brdo ili šta je već bilo to s čega ste padali, ali dok sam čitala, kao da sam se kotrtljala s' vama. Bravo, bravo još jednom!
  14. Super je i pisanje i video!
  15. Vau, kakav putopis!! Pa fenomenalne destinacije, svaki dan bih isla u Djenovu i San Remo, malo slabije na francusku rivijeru Sve ovo sam prosla kolima, a zivotna zelja mi je da osetim filing na motoru.... Pratim vas i jedva cekam nastavak.
  16. Najbolji putopis koji sam do sada ovde procitala, toliko dobro pisano da na trenutke citalac ima osecaj da je i sam ucesnik Svaka cast svima vama i zelim vam jos puno tako uzbudljivih avantura, naravno i ovde prenetih.
  17. Super ste oboje i stil pisanja i slike su fenomenalne, i sada kad sam procitala i deo o planiranoj prosidbi... uhu, ne moz' bolje!
  18. Bas ste gostoljubivi I bez 'mrenja molim
  19. Pozdrav svim članovima! Jelena, ne spamujem ti temu, samo koristim to što si probila led. Ja sam oduvek bila samo suvozač, potpuno navučena na motore i zadovoljstvo koje vožnja na istima pruža. Ako ovde suvozači uopšte imaju pravo učešća. Inače, visim na temi -putopisi-, malo je reći da sam oduševljena iskustvima i slikama autora.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja