Jump to content

Moto Zajednica

zli

Članovi
  • Broj tema i poruka

    471
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Finger deep within the borderline.
  • Motocikl
    Yamaha FZS 1000 Fazer

Poslednji posetioci profila

4188 profile views

zli's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

412

Reputacija u zajednici

  1. Jel moze neko ko je imao Tracera 900 da objasni o cemu se tu radi?
  2. Mozda mu nije trebalo 10 ili 1000, ali ja ne mogu da zamislim nekog ko je vozio Xr ili Multistradu, da kaze pa preso sam na Tracer... Ako je to ta grupa motora. Ja bi preko reko da je ovo za vlasnike TDMa, kojih ima onolko... meni ovo nije naslednik Fazera.
  3. Pa ta prica oko toga da je dobar sadasnji motor, ali uvek covek gleda nesto drugacije je i kod mene slucaj...tj.ja eto posle 8+ godina druzenja bez ijednog problema sa Fazerom. Sta znam, ja od dodatne opreme imam na motoru skoro sve sto je moglo da se doda, ali mislim da to eventualnog kupca nece mnogo da rasplace ako budem pricao kolko sta kosta... Mislim da kupac gleda stanje i onda tek opremu, a nasa prica kolko smo sta platili bude u rok sluzbe. Kad sam kupac cujem je, ali se ne udubljujem. Ne mislim ovde na taj VFR, nego i na moj motor ako budem prodavao. Po meni. Taj motor na slikama deluje i najkorektnije od svih, mada su pojedini primerci slikani fiksnim. kupac
  4. Cestitke novom vlasniku Honde iz Tehnodroma, ako je sa foruma...mislim da je uradio dobar dil...jedino, originalni koferi ce biti problem. Ja je zato nisam uzeo u razmatranje, mada iskreno vise zbog boje (kluba iz Humske). Meni je simpatičan ovaj najskuplji primerak bio je 7600 na crni petak veliki popust 7300.
  5. zli

    YAMAHA FJR 1300

    Pogledaj udarnu struju na Yuasi i na Landportu...ja sam vrlo brzo, ali nakon kupovine,na paljenju ukapirao zasto je Landport jeftiniji od drugih. Licno iskustvo i nikad ga vise ne bi stavio ni na jedan motor... Da ti ne rusim Sneška ali tako je bilo.
  6. Nemam gde to da probam jbg...a i neki prodavac, koji eventualno da motor na probu to je par kilometara, malo za neki utisak. Sto se tice zvuka, tu odmah ovaj bojler ide napolje a stavlja se neki kratez da se dobije neki dobar zvuk. Ili neki duals kratez. Na Fazeru imam Akrapa, jos davnih dana kad sa ga kupio odma sam skinuo stari top koji se ne cuje dobro. Motor mora da se cuje. Kad proctam bucan top umara na duzim relacijama, to ne razumem, mene jedino umara tj.smara kad mi motor zvuci ko fen. Nit imam iskustva sa V motorima, nit imam iskustvo sa kardanom, bice to ljubav bolna osecam ... Vrlo bitno ako neko zna, da li se po broju sasije kod uvoznika moze proveriti da li je radjeno nesto po opozivu kardana kod konkretnog primerka ili nece daju tu info/ili nemaju info...?
  7. Ni Fazer nije los za zavrtanje...nego se sve to manje radi, s godinama ide i pamet ... Praticu zimus oglase, pa cu da vidim...da ne krenem da se druzim sa majstorima, Yamaha me navikla na ulje i filter godinama i gume...ne znam sta je ozbiljniji servis. To je jednom pouzdan motor. Ako treba da se jebavam sa kardanom i sa drugih x palaca, uzecu onda BMW
  8. Jbt.citam ovo i ne verujem...duzmem onda Kymco. Ja sa Yamahom imam jedan jedini problem, a to je dal cu ja da popustim a ne ona... Jel ima ovde neki zadovoljni vlasnik vfr 1200 ili da se preimenuje grupa
  9. A kolko si ti visok tezak...i ja imam taj utisak. Reko dal se tripujem, jer vecina kaze suprotno (Ja 190/100)... Pitao bi jos nesto iskusnije, posto od skora razmisljam o VFR1200, koliko treba realno pripremiti za dobar primerak ne DCT, sa koferima (ovo pitam jer ih je jako malo na oglasima, a cene sarenolike).
  10. Znam da Tehnodrom ima korektne motore,bar je ranije bilo tako... svakako, nije zgoreg neka info moze i na pp. Ili ako neko zna neku VFR koja nije u oglasima ili se neko razmislja da proda. Hvala ti u svakom slucaju.
  11. Jel ima neka dobra VFR 1200F da vam je poznata (non DCT)? Ili da je vlasnik malo bolesno uredan po pitanju motora? (kao ja npr.)
  12. Generalno, diskusija je tu da pomogne, tako da su se iskristalisale dve ciljne grupe za Mitas Sport Force i to: I grupa je trkaci na Navak stazi i Avali, motor na prikolici, Box, starleta pripravna, guma zagrejana, za njih je guma top. To je ok, moguce da je tako njima legla. II grupa penzosi, koji ubiju u cugu par stotina kilometara, uhvati ih kisa cesto, razliciti uslovi voznje e ti penzosi, nisu imali losiju gumu, a imao sam guma ne zna im se broj...:)
  13. Stvarno vozim motor koji pise, mom vesanju nista ne fali, promenio sam xy guma (na istom vesanju), ne pisem mnogo po forumu, ali cim nesto na licnom iskustvu uocim, predocim drugima... Dakle, uzeo sam je za sebe, za razlicite uslove voznje, racunajuci da je ok... Guma je ZA IZBEGAVANJE, ne postoji ni priblizno guma koja se tako lose ponasa na kisi i beloj liniji... moj savet je dalje od ove gume...kome je ok, neka vozi. To je samo moje vidjenje nakon godinu dana druzenja sa Mitasom.
  14. Nakon sezone na Mitas Sport Force, mislim da je cak napred Evo, slobodno mogu da kazem nikad vise...za malo ozbiljniju voznju ne nikako, za suvo tako tako, ali za mokro glava u torbi...Ovo je jedina guma koja kliza cim vidi belu liniju, 'na metar od nje' i dovesce vas u nepriliku samo tako. Sve klizaju na beloj, ali ova je uzas. Znaci NE, NIKAD VISE.
  15. Posle izvesnog vremena, utisak vise nego dobar. Ne razumem kako se to vozi, a da nije staza ili Vale trip, pa da neko kaze da je ovo losa guma. Napred evo force nazad obican force plus. Motor Yamaha Fazer 1000...malo izbegavam belu,zbog pisanja kolega moguće da ima malo, doduse klizale su i druge...a guma drzi propisno, na svakakvim kvalitetima asfalta.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja