Jump to content

Moto Zajednica

kexi95

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Piaggio Liberty 50 4T 2007, Lambretta 125LD 1957

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

kexi95's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. razumem sta si hteo reci, ali kad kazem jacu voznju, mislim ne uci u krivinu 20 na sat, ako me razumes, jer meni nije cilj otici na autoput i razvuci 200, to moze svako. Pricam da nesto ima iole snage da moze da me izvuce iz krivine. Meni je to cilj, peglanje +140-150 me ne interesuje. Hvala, uskoro skidam kragnu i bacam se na sredjivanje Libertyja.
  2. par sati posle poslednjeg posta sam imao udes, decko je kolima hteo da se prestroji iz leve u desnu (moju) traku, nije gledao i bocno me udario, pao sam, povredjen, liberty ce se srediti, nije opasno pa kad se oporavim i ja i sredim skuterce, idem dalje, tj na kupovinu neceg jaceg
  3. Hvala vam divni ljudi. Generalno problem tipa kod er5 mi je sto je 37kw, a retko koji je uvezen sa 25kw i oni se mahom odmah prodaju, bas iz tog razloga sto se moze voziti sa A2 kategorijom. Koje su potrosnje beverlyja 250ie (koliko znam to je ista masina kao u starijoj vespi gts 250ie) i koja je potrosnja beverlyja 500? kapiram da nista od toga ne moze u gradu vise od 5.5l?
  4. Najvećim delom sam budan noću, tad mi stvarno prija da čitam, za sve mi je tako. Hvala!
  5. Za pocetak da objasnim situaciju: vozim liberty-ja 50 4t 2007, sa skutercetom sam prezadovoljan i imam samo reci hvale. Prelazim dosta iskreno, tacnije ne silazim sa motora, za ovih 20 i kusur dana od kad sam otvorio sezonu sam presao preko 800km, potrosnja mi je ispod 2.5l, a skuter je stalno na punom gasu, jbg slab je i moram, max speed mu je izmedju 65 i 70, u 90% voznje se vozi na 60 ili ubrzanju do 60. Malo-malo pa odem na put od 80km, BG-SP preko Avale i Ralje. ostalo je iskljucivo gradska voznja, jako mi je bitno sto mogu da se provlacim izmedju automobila i uvek budem prvi na semaforu. Uzeo bih nesto jace, jer mi fali snage i brzine, i zelim da putujem, zelim da obidjem srbiju sa motorom, i zelim da se vozikam do i po Italiji. Treba mi savet sta kupiti sledece (Liberty ostaje u porodici, nece se prodavati), da napomenem, nije mi ni malo tesko voziti se visecasovno na libertyju sa rancem na ledjima, biciklista sam, pa sam valjda navikao na neudobno. Ono sto gledam je sledece, i za svaki model imam obrazlozenje, samo mi trebaju saveti i vasa vidjenja tih motora (servis/cena/potrosnja/vozne karakteristike) pogotovo od ljudi koji ih imaju ili su ih imali. Jos nesto, 1.75m sam i 55kg, sto moze biti presudno za snagu i ostalo, posto mene 50ccm ne oseca, volim da dam gas (jak sam auto vozac) i volim da obaram po krivinama, sto skuter, sto bajs gde sam mnogo brze isao nego sto ovaj moj skuter moze. 1. Gillera Runner 125 - imao ju je jedan poznanik sa malossijevim kitom, varijatorom i izduvom, 210 ccm msm da je bio kit, skuter je ozbiljno isao za moje standarde, svidja mi se sto je relativno uzak i mali, dovoljno da moze da se provlaci kroz grad, a opet dosta veci i komforniji od libertyja. Verujem da sa sredjenim kitom ne bi bilo problema krenuti put lupam italije po magistralnim putevima i krivinama. Mane fine su mi to pare za mali skuter. 2. Vespa GTS 250, nisam je vozio, nisam se vozio, ali ih cesto vidjam po gradu, gabaritno mi je idealno za grad, a za put ne znam? verujem da nema veceg tripa nego se uputiti negde sa vespicom 3. Aprilia Scarabeo 300, nisam je vozio, nisam se vozio. za put sto se tice velicine i moje tezine, msm da je vise nego dovoljno (pogotovo naspram ovog sto sam do sada nabrajao) ali imam trip da nije bas mobilno toliko po gradu, jednostavno znam da necu moci svuda da prodjem sa njom. 4. Kawasaki ER5, prelep motor, samo se plasim da je malo jak za mene, i smatram da je najlosiji za po gradu. cak sam dolazio i na ideju (znam da nije bas pametno) da uzmem novog libertyja 125 u pgs-u i da se slatko navozam. znam da je ludost dati za tako mali skuter tolike pare, ali opet, ne znam. zbog toga sam ovde, da se posavetujem. limit mi je A2 kategorija. Zahvalan na paznji i nadam se savetima.
  6. Zovem se Stefan, zovu me Kexi, zivim u Beogradu, trenutno vozim Liberty 50 4t 2007, posedujem i Lambrettu 125LD 1957
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja