Jump to content

Moto Zajednica

Lone_Wolf

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Lone_Wolf

  1. Lone_Wolf

    Aprilia RS50

    Pozdrav bajkeri, nasao sam Apriliu RS50 4T (2009. god.) pa me zanima kakva su vam iskustva sa motorom. Cuo sam od nekih da su dobri motori a od drugih opet da se cesto kvare i da su skupi delovi. Vase misljenje?
  2. Hvala na odgovoru. Jesu oni lepsi i jaci motori ali klinac ih nece zbog potrosnje. A tako kazu i po forumima, da ako ih lozis idu i do 10 litara na 100km.
  3. Izvinjavam se ako nisam u pravom delu foruma. Kupujem uskoro motor klincu, i verovatno ce to biti CBR 125. Jedini mi je problem sto izgleda kao nabildani BMX. Mozda je glupo pitanje ali me zanima da li mogu da se menjaju maske od motora. Na primer da li mogu na toj CBR da promenim sve maske i da joj stavim maske i rezervoar od YZF Yamahe.
  4. Dobar dan, izvinite ako sam u pogresnoj sekciji foruma ali poslednji thread na ovu temu je zastareo i nema bas mnogo informacija. Planiram da uvezem motor iz Nemacke ali nisam siguran da li se isplati. Trenutno gledam Hondu CBR 125R 2011. godiste i zanima me kakva su iskustva pri uvozu i koliki su troskovi (carina, prevoz...). Hvala unapred
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja