Jump to content

Moto Zajednica

DoctorD

Članovi
  • Broj tema i poruka

    39
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: DoctorD

  1. DoctorD

    2T vs4T

    Moj prvi susret sa strahom je bio kad sam kupio Yamahu DT125 i naravno prelaz sa Tomosa na to pa sam onako mladjan, zavrnuo gas uzbrdo u drugoj. E, kako sam se tad odrzao na njemu da ne zalijepim za asfalt, ni danas dan ne znam. Ali da vuce, vuce. Sad sam na 450, 4t snaga i sve ali ima tu neku mekocu za razliku od 2T. Znaci opet sve je do ukusa, ne do ekologije ili tehnologije.
  2. Drugar na CM 125 bez problema isao na more 300+ kilometara. Ne vidim problem. "Boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka."
  3. Mozda nije do kacige. Mozda kaciga uopste nije problem.
  4. Nije samo tebi, i ovaj na slici mi djeluje kao da bi izletio na prvom naginjanju u krivini. Ko je kriv, kaciga prebacila teziste.
  5. Zar nije bila Honda do prije par dana? Sad Triumph.
  6. Lanac promijenio skoro, ali nemam sliku od skoro
  7. Hajde kako drugacije da ziv covjek prikupi postove
  8. DoctorD

    Pitanje

    Vjerovatno je u pitanju model iskljucivo za dnevnu voznju ili daylight only model pa ga upozorava da m svjetlo nije potrebno tako sto ugasi Quad
  9. Sa 2 mjeseca voznje po lokalu nesto sitno kilometara, uputio se s prvim parama na put od 400 km u komadu i napravio 3 pauze. ( zapali, protegni se itd, itd...) Iskustvo treba da se ima to stoji ali ako vozis po lokalu imas iskustvo za po lokalu. Iskustvo se stice, pa da bi ga stekao moras se i uputit' na to neko "dalje" putovanje. Tako da, polako, odmori, prenoci. Motorom se uziva pa onda treba i uzivati.
  10. Nije se zeznuo nista. Trajna je registracija na sve mopede ( i skutere ) do 50 ccm, sa produzenjem registracije kako ti to zoves, tj. osiguranjem koje se placa godisnje i moze da kazni bez problema. E sad sto je kazna u visini placanja tog istog osiguranja nekoliko godina e to je sasvim druga prica.
  11. Zanimljiv referat, ali jako opsirna tema i kao i uvijek vrlo tesko je napraviti adekvatnu podjelu kad se radi o vrstama ljudi ili motociklista u ovom slucaju. Razumijem, onako u grubo vec je naglaseno, ali 4 kategorije su premalo i potrebno je barem po meni jos dosta u najmanju ruku, podkategorija. Meni recimo je bitno kako izgledam na motoru barem samom sebi tako da uvijek gledam da jakna ili pantalone budu lijepe dizajnom ali da poziram i vozim bez opreme ne. Motore volim od "malih nogu" sto bi se reklo ali skupove ne podnosim organski i ne posjecujem iste pa onda nekako i nisam za tu kategoriju bajker u dusi iako motor vozim iskljucivo za svoju dusu i samo radi vlastitog uzitka.
  12. DoctorD

    SUZUKI GS 550 L

    Moj je GS 450. Ja prilicno zadovoljan, jedino je malo zimogrizan pa kad je hladno trazi malo vise vremena da se ugrije ali nikakav problem svakako pusim pa onda cigareta je mjera Imas moj tekst o njemu u podforumu Vozili smo.
  13. Upravo, ja licno nisam ljubitelj bucnih motora i gledam da svaki bude prilicno tih naravno koliko je to moguce. Ali vjetar je taj koji stvara probleme ne buka motora.
  14. Ja praktikujem cepice za usi i to obicni, 3M za jednokratnu upotrebu. Mekani, ne smetaju u usima a prave ogromnu razliku prilikom voznje posto imam taj porok da ponekad nosim i Jet kacigu pa onda jedino adekvatno rijesenje bez vizira ovakvih ili onakvih, adaptera, preusmjerivaca i sl.
  15. Mozda se covjek zove Kao Novi Clan Pozdrav i dobro dosao
  16. DoctorD

    Koji R biste vozili?

    ZX-6 R kawasaki zelena. Ali samo u veli vakta. Nikako kao stalni motor.
  17. Jedan od mladjih, a 5 motora zamijenjeno Dobrodosao!
  18. "sa Ovcara i Kablara pesma stara..." Pozdrav i puno sretno predjenih kilometara od sad pa nadalje, ono prije se ne racuna hahah
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja