Jump to content

Moto Zajednica

BorkoUe

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Uzice
  • Motocikl
    Peugeot speedake

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

BorkoUe's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Ljudi,sve sam zivo pretrazio,treba mi plastika za levi migavac za peugeot speedake ili buxy,kazu da su isti. Kupio bih i za levi i desni u kompletu ako niko ne prodaje samo jednu. Nova ili polovna,svejedno,samo da je cela. Pozz.
  2. Znaci cenis da je oke model u pitanju? Privuklo me je sto je Pezo,a i decko je drugi vlasnik,i ponudio mi je dobru cenu. U principu,motor je u dobrom stanju,fali mu ta plastika zmigavca,i da se relej zameni za paljenje na dugme,na kurblu pali na cvrgu. Znaci,verovatno je i elektronika kao na vivacity-ju,da nadjem njegovu semu zbog releja?
  3. Cao drugari,nov sam na forumu,pa mi treba mala pomoc.Elem,posle par godina vozenja tudjih motora,naleteo sam na skutera iz naslova,i pazario. Ono sto me zanima,odgovara li sta od delova drugih pezoovih modela za njega,konkretno bi mi trebala plastika migavca,ali nigde u oglasima ne uspevam da nadjem? Uglavnom ima delova za speedfight 1 i 2,kao i vivacity.I uopste kakav je ovo model,do pre par dana nisam ni znao da postoji,a na netu sam nasao uglavnom poljske i italijanske sajtove. Pozdrav.
  4. Cao,ja sam Borko iz Uzica,vlasnik Pezo skutera.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja