Jump to content

Moto Zajednica

Dino Dedic

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Peda Pro XT RR

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Dino Dedic's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Xnik kazes vibracije nestale kad stavis gumice super mada se kod mene i ne javljaju na 6k vec na 9k kad sam skoro u redline inace uzeo sam motor na sajmu ali je stigao skoro mesec dana kasnije jer su dovezli novu turu pa sam imao nekih problema sa masom motora ona je 153kg po sertifikatu na carini a na deklaraciji Vlada Investa i Peda motorsa uvoznika je bila 143 i nekim delovodnim borjme pa se postupak registracije oduzio za jos nedelju ipo tako nesto. Takodje Xnik ako stafis auspuh postavi molim te da vidim kako si odradio ako niste primetili postojala je opcija za dva auspuha ali se nije uvozila kod nas kao takva vec morate da dokupite i levi auspuh pa da ga sami montirate i da izgubimo garanciju zbog toga! Inace pitam ovo Xnik jer zelim da ugradim auspuhe sa obe strane po jedan stedim pare da napravim izduvnu granu da me ne zajebavaju u servisu za garanciju i ta cuda ne vari mi se zato na fabricku granu! Molimte cim napravis posalji koji snimak! Nikola_01 Servis se radi u bilo kom ovlascenom servisu koji je naveden na servisnoj knjizici na poledjini adresa i broj!! Hvala Pozdrav! I nek se jave svi koji su iz BG i imaju ovaj motor cisto da vidimo koliko nas je!
  2. Sto se tice garancije ja sam ga dovezao sa 320km upisali su u servisnu knjizicu i dali mi potvrdu da je ovo bio redovan servis u okviru garancije pise” Garancija Da” na tom papiru ali pitaj i meni je poco vizir da puca kod desnog retrovizora nemam nekih problema a ni vibracija kao adam92 meni radi bez vibracija do 9000rpm i tad su minimalne proveri jel su ti sve gunice na mestu ja imam crni
  3. Hvala stvarno sto si izlazio i slikao motor da pi mi pokazao kako izgleda! Po mom misljenju motor mi je nekako nepotpun bez njih skidao sam i gledao ga hfale mu drzaci jer kako kazes zadnje sediste je nesto vise neko kod ostalih motora pa mi nekako daje prazninu sa strane, od pozadi i spreda je super iz takozvane pticje perspektive kad mu pridjes i pogledas ga odozdo smetaju mi one dve praznine! Ne kazem da ne valja ovo je stvar licnog utiska! Takodje moram da ti kazem da je ova mat boja sjajna lepo mu pristaje da te dugo sluzi! Pozdrav!
  4. Vidim skinuo si drzace za putnika na zadnjem sedistu mozes li postaviti par slik motora bez njih razmisljam se da li da ih skinem ili ne. Hvala na informacijama!!
  5. EH da ja mogu toliko da vozim ali skola mi ne da da zavrsim vozacki. Auspuh menjam 100% al nmg da predjem ni 200 km jer posle toga ne vazi garancija ako se ne servisira a ja nemam nacina da odvezem motor na servis. Usput moze li mi neko od momaka iz Beograda navesti lokacije servisa gledam u onoj knjizici ima neki Signal MG Doo Lazarevacki drum 17 ukucam na navigaciji vodi me na skroz levo mesto. Samo neka susedna uluca ili opstina. Hvala!! Pozdrav od mene!
  6. Lanac i lezajevi amortirezi ulje svevica sve je to potrosni materijal koji mora da se menja kod svakog nije mi problem sa ga zatezenm jednom u 500-1000km najveci mi je problem sto sam ja sada u skoli i zbog obaveza nmg da vozim toliko cesto ali jos malo pa preko leta ima da se dobro izvozam sto se tice vibracija nzm kako se osecaju kod vas ali su kod mn okej doduse nosim stalno rukavice i nista ne osecam do nekih 8-9k tada besto pocne bez rulavica znatno vise ja sam izgleda ovde najmanje vozio nazalost sa samo priblizno 200km ali popravice se to ko je ovde najvise presao na ovom motoru do sada i cuo sam nesto da brzinometar laze za 10 valjda dal gore ili dole nzm i kako vam pale masine ujutru na hladan start?
  7. Da podseca na gp menjac osim te neutralne brzine koja nije izmedju 1. I 2. Zanima me da li je jos neko od vlasnila pogledao lanac mn je bio bas otegnut?! Pa sam morao da ga zatezem ali necu nista vise da cackam dok ga ne odvezem na taj prvi osnovni servis sto se tice ostatka motora nista mi nije fabricki pokvareno kocnice ne gube ulje ne kapa ni na jednim klestima ili duz sajli sto se tice rezervnih delova mislim da je najbolje da pozovete Vladu coveka koji nam je svima porodao ove motore jer ja koliko sam video i koliko mi je rekao on je uvezao delove za ovaj motor u vrednosti od 2500e i mozete pogledati katalog na pedinom sajtu ako nekog zanima link neka pita pun je delova slika deliva i nekih njihovih sifra oa jeduno tako jos da probate malo mi je nelogicno da uvezu 48komada bez ijednog rezervnog dela hvala na razumevanju pozdrav!
  8. Vidim da ima jos ovakvih u BG-u pored toga sto sam uzeo ovaj motor ja sam mozda ujedno i najmladji vozac na ovom forumu sa 16 god ali vozim vec 5 god pa valjda kao nesto malo vise znam vibracije su stvarno dosadne ali kada navucem rukavice i ne osacam ih ovako bez njih samo na 9-10k+ obrtaja ja sam na motor cekao nesto duze zbog neke greske u posiljci a onda i na registraciju zbog delovodnog broja i nekog pecata inace br registracije je skoro isti kao kod kolege sa crnim pedom BG -29-049 vozio sam apriliu ra 125 99god i vidi se razlika u udobnosti doduse moja aprilia nije bila u bog zna kakvom stanju ali mi se ovaj motor mnogo vise svidja od nje sva siglnalizacija je u led oscetljenju kao i tabla problema sa tecnostima nisam imao ali cujem nekakvo cakcanje kad se motor ugasi mislio sam da nesto kapa cekao i cekao nista cini se kao da dolazi iz auspuha presao sam 155km do sad pa bi uskoro trebalo da odradim onaj servis prvi na 200km zbog garancije ali kada pokusam da nadjem onu ukicu sa blokceta na navigaciji odvede me skroz negde drugde i kad pokusam da najdem ono ime servisa izadje mi neka trgovina na veliko pa ako bi neko mogao da mi pomogne neko mesto blizu tog servisa inace sam iz BG-a koje ulje uopste ide u njega u menjac i samu masinu posto o tome nisam dobio bas nikakve informacija koliko ja znam ako nekoga zanima da li stvarno posedujem ovaj motor ili sam samo klinja koji smara imate onaj papir gde su upisani svi brojevi motora i sasija od 48 prodatih primeraka moj je 48. 0048 tak nesto hvala na razumevanju i da li imate neke savere za mene sobzirom da sam tek poceo sa voznjom na velike rute jer sam skoro dobio dozvolu!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja