Jump to content

Moto Zajednica

MarkoGojevic

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: MarkoGojevic

  1. VOZAČ NEPOMIČNO LEŽI! TEŽAK SUDAR U BEOGRADU: Na ulici rasuti delovi vozila MONDO.RS Na Trgu Nikole Pašića se dogodila teška saobraćajna nesreća. Prosao sam pored mesta nesrece, sivi Atlantic 500 cini mi se. Idiot sa kolima pravio polukruzno preko pune linije pre tunela, motor je bas lepo polupan, nadam se da je kolega uredu, ako neko ima vise informacija neka javi...
  2. U pitanju je fiat tipo koliko se secam, najverovatnije sluzbeni. Tu je bilo svakako dosta policije i vetrogasaca jer je bio neki dogadjaj.
  3. Danas oko 16:30 u Buleveru Nikole Tesle u smeru ka gradu, kod SIV-a na Novom Beogradu. Novi T-MAX lezi na zemlji, isekao ga je auto koji se ukljucivao u Bulevar sa parkinga SIV-a, klasicno oduzimanje prednosti. U povratku, pola sata kasnije vozila su sklonjena. Da li se zna kako je vozac, posto samo motor videh?
  4. Danas je bila emisija SAT u kojoj su rekli da je greska u zakonu to sto izdaju probne dozvole ljudima koji poseduju B kategoriju duzi niz godina. Tako da kada dodje do izmene zakona (valjda ce to biti uskoro), svako ko vec poseduje B kategoriju automatski ce dobiti punu A kategoriju. Eto lepih vesti
  5. Ja koliko znam ovo je krenulo da se primenjuje od septembra, tako da verovatno ima sa tim veze.
  6. Sto se same probne tice, jedino bi mi imalo smisla ogranicavanje snage, ovo ostalo, zabrana kretanja od 23-6 i nemogucnost odlaska u inostranstvo, apsolutno besmisleno..
  7. Znaci koliko sam razumeo, za sada ova situacija ide u prilog samo nama koji smo posedovali nekad probnu dozvolu, sto znaci mi dobijamo odmah stalnu dozvolu za A, dok starije i iskusnije kolege u saobracaju dobijaju probnu, jer je nikada do sada nisu posedovali. Zaista cudno i nelogicno... Ukoliko neko u skorije vreme bude podizao dozvolu, bio bih zahvalan da podeli sa nama iskustvo, tj. da li zaista praktikuju ovaj nacin izdavanja dozvola ili to zavisi od slucaja do slucaja kako kome dune. Unapred hvala.
  8. Pozdrav ljudi! Ja sam Marko Gojević iz Zemuna, imam 22 godine. Čekam da polažem za A, tako da tek polako ulazim u ovaj prelep ali i dosta opasan svet Razlog iz kog sam ovde jeste što mi se jako dopada što su svi složni i funkcionišu kao jedna velika porodica. Mnogo pametnih stvari može da se čuje i da se dobije dosta dobrih saveta od iskusnijih kolega. Tako da drago mi je ako sam dobrodošao ovde iako još uvek ne vozim ništa, a zanimam se od malih nogu za dvotočkaše. Razlog što nisam ranije polagao jeste što sam čekao da još malo sazrim u glavi .
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja