Jump to content

Moto Zajednica

Nupps

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Nupps's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Pa znas kako ja sam najdalje za sad isao oko 150km nisam imao nikakvih problema, moze i vise sigurno, 200-250km sigurno moze, ali bi svakako trebala da pravis pauze na oko 100km i 5 min je dovoljno da i ti i ona odmorite , imas i na stranim forumima ja sam citao kad sam hteo da je kupim ljudima je sluzila da se voze do 200km u jednom smeru do posla svaki dan i slicno, ja nisam bas imao priliku da je tesitriam jer sam je vozio od polovine avgusta.
  2. Pozdrav, licno imam hondu shadow 125 99 godiste, neces se zeznuti ukoliko je uzmes za coper te kubikaze ide odlicno , kvalitetna je i stvarno lepa na oko, sto se tice snage ima je licno sam je vozio 120 bez problema, mene i drugara koji zajedno imamo 200kg vuce bez problema, uzbrdice joj malo prave problem sto je i logicno ali nije nista preterano moze i uzbrdo, sto se tice upravlanja za coper lepo leze u krivine, torsi 3l normalne voznje a moze da ide i do 6 ako je vozis pun gas.Ja sam visok 183cm i udobna mi je i cak nije losa ni za duza putovanja, vibracija malte ne nema.Sve u svemu od 125 kubika ne mozes da trazis vise, ako odlucis da je uzmes neces se pokajati, ukoliko te jos nesto zanima slobodno pitaj. Zelim ti srecnu kupovinu
  3. Pozdrav bajkeri, imam jedan problem. Ovako, upalim motor i vozim jedno 100 metara i motor mi odjednom izgubi gas i motor se ugasi i nece da upali. Posle jedno 5 minuta upalim i opet se isto desava. Karburator sam ocistio, tako da nije do njega, svecicu sam stavio novu nije ni do nje. Ako je neko imao ovakav ili slican problem neka napise, zahvaljujem se u napred. Inace aprilia je 1994 godiste presla samo 16000 i ima jedan cilindar i 2 T je masina.
  4. Nov sam u svetu motora i treba mi pomoc da odlucim o mom prvom motoru, zelim da kupim neki coper ali me A1 vozacka dozvola ogranicava na 125ccm, zelio bih da cujem vase misiljenje i nadam se da ce te moci da mi pomognete. Razmisljam se izmedju Yamahe Virago 125 i Kawasaki Eliminatora 125. Motor koji budem uzeo cu voziti najmanje 2 godine a mozda i vise. Hvala unapred!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja