Jump to content

Moto Zajednica

stevke

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Motocikl
    Kawasaki zx6r

Poslednji posetioci profila

397 profile views

stevke's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Evo da se javim kao vlasnik zx6r-a 1996 Sa motorom sam presao oko 20.000km i nigde me nije ostavio,masine su okej ali menjaci znaju da imaju problema,moj npr. je izbacivao iz 3 brzine ali je prestalo samo od sebe (regenerisao se ) sto se udobnosti tice nije bas za neku pohvalu,dugo mi je trebalo da se naviknem,kocnice nisu za pohvalu,cuo sam da su mnogi vlasnici to unapredili drugim crevima itd ali ja nisam probao tako da ne znam Potrošnja nije strašna,meni na 100km oko 6-7 troši (2 puta merio) Sve u svemu meni se odlično pokazao,s' obzirom da sam previše skeptičan bio jer sam Hondin ljubitelj od malih nogu.
  2. Isti problem sam i ja imao i zbog 0.5kw sam propustio mnogo dobar motor ali sada vidim da je to bila ispravna odluka. Taj 1kw nije vredan toga,strpi se i ispasce neki ispod 35kw
  3. stevke

    pomoc oko motora

    Pozdrav kolegama,moj glas ide za NSR! Ako nadjes dobar i ocuvan primerak (sto je malo teze),navozaces se lepo,ja sam sa njom presao mnogo lepih kilometara jer mi je to bio prvi motor, i nisam imao zamerke na udobnost kao ni na potrosnju jer su mi svi pricali kako je veliki potrosac za svoju malu kubikazu a ispostavilo se drugacije. 15.000+km nijedan jedini kvar,redovan servis i vozi Samo zapamti sta je kolega @srbenda rekao,neces je voziti penzionerski,nijednu zujalicu,zato pamet u glavu !
  4. Pre svega pozdrav svim bajkerima Zovem se Mladen i napokon posle duze pauze se vracam u svet motor. Pocev od pocket bike-a kao klinac dosao sam do toga da napokon posedujem jednu lepu masinu pa i da se predstavim napokon.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja