Jump to content

Moto Zajednica

Motoric

Članovi
  • Broj tema i poruka

    10
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

1949 profile views

Motoric's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Imao sam isti problem, kad je hladan morao sam duze da verglam, posle zamene svecice pali na prvu i vruc i hladan.
  2. Jedno glupo pitanje, posuda pored akumulatora, jel treba da bude puna do max sa antifrizom? Problem sa zvukom kod namotaja je bio u tome sto su se srafovi odvili koji drze magnet pa ja bio labav, ko god je menjao stavio je obicne srafove, genijalac.
  3. Kada otkacim regler ne cuje se taj zvuk. Cim vratim ponovo se javi. Probao sam sa drugim, ispravnim, reglerom isto se ponasa.
  4. I ja se nadam da je neka glupost nije struganje, vise je kao da skripi ili kao kada kais cvili na autkomobilu, slican zvuk ali da ne lupam mnogo snimicu sutra pa cu da postavim.
  5. Kaze majstor da se cuje gde su namotaji, on bi da ih menja ali posto dobro puni a i dobra je struja najverovatnije je nesto trece. Predlog je da otvara pa da vidi da li je sve u redu unutra.
  6. Javlja se cudan zvuk, kao da se namotaji cuju, ne znam da li je to uopste moguce. Merenja pokazuju da je sa njima sve u redu ali kada se upale svetla krene da "krci" nesto, kao kais kad je labav, npr. Da li je neko imao slican problem ?
  7. Iz poslednjeg iskustva koje smo imali drug i ja sa skuterima, ako prepunjava onda je regler a ako ne puni dobro onda je namotaj, ja sam imao prvi problem a drug sa namotajima. Mozes sam da ispitas namotaje da li su dobri i da li su probili. Kada otkacis dzek sa reglera ima tri zice bele boje, jedna crna i jedna crvena. Izmedju belih zica i crne ne treba da bude kontakt, to mozes da proveris unimerom. Izmedju tri bele zice treba da bude isti napon kada radi motor i koliko se secam ne bi trebalo da prelazi 40v kada je na leru.
  8. Pali :), hvala puno na odgovorima
  9. Zdravo svima, vozim majesty 250, desilo mi se dva puta do sada da temperatura dodje malo preko 3/4 skale ili bas malo ispod MAX. Oba puta je bila gradska voznja preko dana i uglavnom se popne kada sam ispred kuce, najverovatnije zato sto stojim u mestu. Cujem da pali ventilator ali tek kada predje skala vise od pola, da li je to normalno ili ne? Vozio sam i duze i ode kazaljka malo preko, upali ventilator i vrati se na pola ali ovako stani-kreni...nesto mi sumnjivo.
  10. Zdravo svima, ja sam Dusan, trenutno vozim majesty 250cc 2002.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja