Jump to content

Moto Zajednica

Novak1977/R1

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu Novak1977/R1

  • Rođendan 29.07.1977.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd , Srbija
  • Interests
    Ubijam komarce u vrelim nocima kao Radovan III.
  • Motocikl
    Yamaha R1 2004

Poslednji posetioci profila

376 profile views

Novak1977/R1's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

13

Reputacija u zajednici

  1. Uplatilo je dosta ljudi. Sto iz Srbije sto iz inostranstva. Samo je iz Davorove bivše firme VB Leasing uplatilo njih desetoro. Samo se nisu nigde oglasavali.
  2. @Marek1987 Biljana je farmaceut ako se dobro secam. Nije nikada radila jer je Davor bio finansijski stub porodice a ona je podizala decu. Zivi u Zemunu , naselje Galenika. Za godine ne znam ali mislim da ima minimum 40.
  3. Uplatio sam i ja. Davora poznajem od 2014 godine. Ova vest me bas pogodila. Tek kada se ovako nesto desi shvatis kako je svaki dan na ovoj planeti dragocen i da treba da se ovaj zivot, koji je jednak dobitku na lutriji, zivi punim plucima. Hvala vam svima sto ste jos jednom pokazali kako smo human narod.
  4. Na motoru sve menjam sam sem stelovanja ventila. To prepustam profesionalcima. A pod profesionalcem smatram Auto moto Pirata sa Novog Beograda. Covek legenda. Kod njega sam menjao set kvacila sa zamajcem, nije da nisam mogao sam, ali nisam imao vremena od posla. Odes na casicu razgovora i pritom dobijes vrhunsku uslugu jer zna da poravi, napravi. Volim da znam sta vozim i kako je napravljeno. Nekako se osecam sigurnije kada imam nekakvo znanje o motorciklu koji posedujem. Prednost toga je da , ako nabasas na nekog kretena od majstora nema sanse da te prevari jer si u temi, a ako naletis na dobrog majstora on te vise postuje jer vidi da znas sta hoces i onda se jos dodatno potrudi da ta usluga servisa bude vrhunska.
  5. Ne postoji sinhronizacija TPS-a. Imas samo pomeranje par stepeni u nekom pravcu. Ako se ne promeni vrednst onda je TPS za zamenu. A on ti sluzi za kontrolu gasa tj pozicije rucice u odnosu na otvaranje klapni. A to sto ti trosi motor toliko mnogo do 100 km bi moglo da znaci da su ti svecice lose, tj da imaju veliki zazor, da ti je filter vazduha prljav.
  6. Jeeeeeee od sada samo sisici i gola dupeta hehehehe

  7. Dobar dan. Evo i mene naterase da se prikljucim zajednici. Moj trenutni motor je Yamaha R1 2004 godiste.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja