Jump to content

Moto Zajednica

NenadGrban

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    Suzuki Intruder VS 800

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

NenadGrban's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav Braco! Zanima me ovde u grupi, da li ima neko zna gde ima da se kupi ili da se napravi zadnji pak treger ( nosac stvari ) za Suzuki intrudera.
  2. Pozdrav Braco! Zanima me ovde u grupi, da li ima neko zna gde ima da se kupi ili da se napravi zadnji pak treger ( nosac stvari ) za Suzuki intrudera.
  3. Nasao sam kod njih sve!! Hvala puno Painkiller-u ! MRG shop za svaku preporuku od mene!!
  4. Pozdrav braco! Od skoro sam vlasnik Suzuki intrudera VS 800, 96'. I planiram da mu radim servis, medjutim sve sam nasao u dokumentaciji koja ulja, svecice idu u njega... Medjutim za filtere vazduha ne pise nikakva oznaka.. Znam samo da ih ima dva. Da li mozda neko zna oznaku filtera i da li mozda zna u Novom Sadu ili preko on line-a gde mogu da se poruce filteri za vazduh a da nije ovlasceni servis?
  5. Zovem se Nenad Grban, imam 28 godina i rodom iz Zrenjanina ali me je posao naveo ka Novom Sadu. Pored svega jos i sviram gitaru, bend Vatrena Kisa, gde smo cesti posetioci moto skupova. Inace volim motore i od skoro sam vlasnik i jednog lepotana Suziki Intruder-a vs 800.. Pozdravljam sve bajkere i ove godine vam zelim puno suncanih predjenih kilometara!!! Vidimo se na asfaltu Long Live and Drive Safety!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja