Jump to content

Moto Zajednica

StrahinjaBNS

Članovi
  • Broj tema i poruka

    32
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: StrahinjaBNS

  1. Banditosi gde uzeti neke lepe hrom ili crne okrugle retrovizore za bandita naked varijantu 99-o godiste? Ili ako neko ima da proda rado bih kupio.
  2. Imao ali sam uspeo da zeznem navoj za levi retrovizor a ne bih da menjam komplet sa ruckom kvacila
  3. Da li je neko kupovao/koristio ovako nesto(imao iskustva)? Fi volana mi je 22mm/M8 navoj pa sam razmisljao da kupim i stavim neke lepse retrovizore.
  4. Nemam iskustva sto se tice ovoga pa me zanima u cemu je razlika izmedju originala i kopije?
  5. Porez na prenos apsolutnih prava. (prenos vlasnistva)
  6. Preko 30 000 sa novim tablicama i saobracajnom porez je samo bio 4500
  7. Plus tehnicki ili sve komplet?
  8. Da li je neko skoro radio registraciju. Interesuje me neka okvirna cifra,koliko bi mogla da bude za 99-o godiste 600ccm?
  9. Jedno pitanjce. Vidjao sam naked varijantu sa ralicom i mnogo mi se svidja. Da li je to fabricka ralica ili je prepravljano?
  10. Zdravo ljudi...nisam vlasnik ali imam drugara koji je rasturio svoju katanu gsx600f (98-04 generacija) i prodaje je u delovima. Na ovaj nacin zelim da mu pomognem u prodaji a i vama ako vam zatreba povoljniji ocuvaniji polovan deo.
  11. Dobar je K2 i nije skup. Polirao sam drugaru kola sa njom. Ispalo je top
  12. @Disko Nindža Nisam ni znao da je moguce promeniti nick, a drugo da mi iznajmis auspuh na prolece kad budem registrovao motor Iznajmljivanje placam u valuti koja se naziva PiVo
  13. Ljudi kontakt od nekog ko prodaje delove za Bandita(moj je 98-mo). Uzeo bih nesto delova da ulepsam moje ruzno pace
  14. Vidim da je tema zivnula,duze vremena na forumu al samo kao posmatrac. Nakon par godina prizeljkivanja i skupljanja para dodjoh do modela koji mi se cinio kao best buy cena/kvalitet/odnos za pocetnika kao sto sam ja. Svaki savet/sugestija dobrodosla.
  15. StrahinjaBNS

    HONDA CB 500

    Pozdrav cb 500 narode. Jedno kratko pitanje...da li slucajno neko poznaje motor sa oglasa Honda cb 500 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda cb 500, 2001. godište, Naked, vozilo prešlo 48000 km, Beograd. Cena 1.800 € - Motori - Polovni Automobili
  16. Odradi ti to kod majstora i budi mirne glave.
  17. Ja sam imao slican problem pri maloj brzini uradio lezajeve volana i posle je isao pravo kao metak
  18. I mene bi zanimalo misljenje o ovom oglasu. Moja procena je da za to godiste motoru malo jaca cena ili se varam? Kilometrazu ne vredi spominjati jer je to ipak motor koji ima 25 godina.
  19. Hoce da kaze zbog loseg kvaliteta goriva na dnu svakog rezervoara se skupi mulj. Tako da kad vozis motor na rezervi moze da se desi da je povukao taj mulj(prljavstinu)
  20. Druze dal mi verujes da sam hteo bas tvoj da kupim. I da sam se zbog tvog oglasa poceo raspitivati o ovom modelu. Da li smem da priupitam za koju cifru je otisao?
  21. Pozdrav ljudi. U planu mi je da se ponovim ove godine. Medju opcijama mi spada gs 500f 2004 godiste jer sam pocetnik (imam punu A kategoriju) pa me zanima sledece. Primetio sam da nema sat za temperaturu i rezervoar ili mi se ucinilo. Vase iskustvo,neki savet ili preporuka?
  22. Pozdrav drugari,posto sam polozio i konacno seo na motor koji je stajao 2 meseca lepo je upalio nivo ulja dobar temperatura dobra ali posle par kratkih krugova poceo je da se gusi na nekih 4-5 hiljada obrtaja(tj kao da ne prima gas) cim predje 5.5k obrtaja kao da probije i vuce normalno da li je neko imao slicnih iskustava?
  23. Stvarno neprocenjivo sto bi rekle kolege sa foruma,da dozivis jos toliko godina pa da spremis jos jednu pricu zaista sam uzivao citajuci. Nama mladjima jedino ostaje da se nadamo takvoj karijeri. Puno srece!
  24. Dobrodosao na forum druze. Ovde ces tesko dobiti odgovor,probaj ga naci u nekom delu podoruma. Valjalo bi da si dodao i kako se zoves i cime se bavis. Srecno
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja