Jump to content

Moto Zajednica

Forsberg

Članovi
  • Broj tema i poruka

    838
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Forsberg

  1. Kanjon Nere je prelep za šetnju. Ja već nekoliko godina maštam da se vratim u maju kad je vodostaj visok, a vreme lepo, ali nikako da se to poklopi sa mojim slobodnim vremenom. Prelepih stvari ima za videti u toku jednog vikenda, a pešačke staze uopšte nisu zahtevne.
  2. Umesto na taj putić od pored Kapetan Mišinog vrega, odeš na Rudnu glavu i uživaš u novom asfaltu, krivinama i neopterećenom putu.
  3. Najbolja ti je ona najudobnija, a sa homologacijom. Idi u prodavnicu i reci imam 200e, šta imate.
  4. Ovako je meni bilo, ali posle subote na putu ka Odžacima. Motor opran, jakna i dalje flekava.
  5. Ja kad sam to predlozio, rekao je "Ne radim VFR, sta nije jasno?!"
  6. Došlo vreme da se ova tema podigne iz mrtvih. Linkovi iz dva posta iznad više ne rade. Zvao sam Ivana koji mi je, uz jako nadrkan komentar, skrenuo pažnju da ne radi VFR motore, pa je moje pitanje, da li znate još nekoga ko radi vizire / vetrobrane?
  7. Forsberg

    Vrhunske torte

    Moraš imati veliko poverenje u sina da mu poručiš ovo kao tortu A u pozadini ide ovo
  8. Odoh za vikend da pogledam kacigu koju u odgovarajućoj veličini nisam mogao da nađem u Beogradu, pa ošacovah i prodavnicu. Jako lep izbor manje-više brendova kojih ima i na drugim mestima, ali mogu i da se nađu neki proizvođači koje na drugim mestima nisam viđao (što ne znači da ih nema), npr. Adrenalin rukavice. Pokrenuo sam temu da bih pohvalio devojku koja tamo radi. Maksimalno mi je izašla u susret, potrudila se da pronađe šta sam joj tražio i na kraju dala popust na kacigu. Sve preporuke za radnju.
  9. Bio ja juče da uzmem ploču za top case, nisu imali na sajmu. Super izgleda prodavnica, prostrana i sa mnogo opreme. Drago mi je da su tu u Vojvođanskoj, pa će i potraga za pravim komadom opreme biti lakša, neće biti (toliko) potrebe juriti po raznim delovima grada.
  10. Ja predlagah nekom novom članu rutu u drugoj temi, pa sam sebi napravih zazubice. U subotu nisam tu, ali bih u nedelju ovo vozao
  11. Ili ideš na Kaluđerovo, pa u Rešicu do muzeja lokomotiva na otvorenom kroz prelep put kroz šumu i vratiš se drugom stranom uz ručak negde u Rumuniji ili u Vršcu. Ako kreneš dovoljno rano, možeš i do vodopada Bigar koji je nekih 10-15 minuta dalje od skretanja za Rešicu, vidiš ga sad kad je pun vode, okreneš se nazad i skreneš za Aninu i Rešicu. Meni je prvi izlazak u inostranstvo motorom bio put do Temišvara i jeste mi bilo interesantno jer sam tek bio položio (išao sa probnom), ali sad tim putem idem samo ako me muka natera (muka=što pre doći do TA i TF).
  12. Tako je. Nisam se baš spremao za ove, manje viđene, proizvođače, pa mi je teško da zapamtim nazive modela.
  13. Gledam sam na sajmu model za ~8500e, recimo da je SVT 850 ili tako nešto, baš obećava motor!
  14. Tako ja sa jednom kacigom već dve nedelje. A čak još ne znam dal ima popusta, mada nije Barel u pitanju
  15. Pridružio bih vam se i ja u subotu, konačno da vidim na vreme ova dogovaranja
  16. Ma ovde bi i Dafina opet dobro prošla, a ne Vozzi
  17. Vozili smo jednom zajedno, dobar je momak bio. Tuga.
  18. Jel si probao da staviš slušalice i da staviš kacigu? Što se tiče zaštite od buke, uzmi i uporedi njih i čepove, ja čepove ne menjam ni za šta. Ozbiljno smanje buku, a od sunđera su (mekani), pa se oblikuju prema uhu. I pored toga ume da bude malo neprijatno posle xy sati sa njima u ušima, pa bih mogao da se zakunem da bi bilo neprijatno sa plastičnim slušalicama ceo dan u ušima i kacigom preko.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja