Jump to content

Moto Zajednica

crniimarko

Članovi
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

O članu crniimarko

  • Rođendan 28.10.1993.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    /

Poslednji posetioci profila

403 profile views

crniimarko's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

5

Reputacija u zajednici

  1. Izvinjavam se, mislio sam da sam naveo.. 600ccm
  2. Pozdrav svim buducim kolegama! Potrebna mi je pomoc u potrazi za Suzukijem. Kupujem GSX-R 2004/2005 ili 2006/2007 (u zavisnosti od cene/stanja). Kupujem prvi motor, nemam nameru kupovine radi dalje preprodaje i ostvarenja zarade. Kao i svaki "R", pogotovo star 15-tak god, ne ocekujem "fabricko stanje", da je presao 25,000km ili da nikad nije farban (i ostale bajke koje cujemo) . Zapravo vozim od 14-te godine tako da ovo "prvi motor" znaci samo da je prvi koji licno ja kupujem za sebe ( do sada sam vozio na zalost samo tudje). Sto se tice "fabike" jedino mi je bitno da ima sto vise originalnih delova, tj. sto manje budzevina ( skracenje izduvne grane, rizoma rucki, puig vizira i ostale sminke). Izlistao sam oglase uzduz i popreko, imam u vidu neke ali bi mi svaka pomoc dobrodosla, kako u smisli preporuke tako i bilo kakvog saveta. Unapred havala svima, Marko.
  3. Na zalost nisam u prilici da trenutno dam otkaz na poslu (ne mogu da priustim da zivim bez nova duzi vremenski period). Kao sto sam u oglasu vec i napisao, potrebno mi je mesto gde mogu da ucim zanat ali obzirom na okolnosti cak i ne trazim novcanu nadoknatu za to (to je na vasoj dobroj volji). Vremenom, kada iole naucim nesto i budem mogao da zaradim svoju platu kao mehanicar planiram da istog dana dam otkaz na trenutnom radnom mestu i 100% se posvetim samo mehanici.
  4. Tako je, hvala Milose Mislim da cu otici kod "Fice", cisto da se javim i upoznam pa cemo videti na dalje.
  5. Pozdrav, trazim posao moto mehanicara. Nemam predhodnog iskustva, imam zelju i volju da ucim. Trenutno sam zaposlen kao Programer/Operater industiskih masina (CNC), tacnije tehnologijama probijanja lima. Radno vreme mi je u dve smene: od 06h-14h ili od 14-22h, sto znaci da bih drugu polovinu dana zeleo da radim, tj. ucim moto mehaniku bez novcane nadoknade. Ako ima neko ko je dobre volje i potrebna mu je pomoc u garazi neka me kontaktira, vredan sam i jako brzo ucim! Hvala, s' postovanjem, Marko.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja